Cursa de Muntanya – Llop 2011

Bé, igual que tot el nostre poble i barris, Sudactiu també està de dol en aquests moments tant tristos per la nostra comunitat.

Aquest petit homenatge per Jofre Grau Biosca un gran esportista que ens ha deixat amb sols 21 anys; que descansi amb pau i els nostres condols per la seva família i promesa.

De la cursa d’avui comentar-vos que els resultats han estat bastant bons, faltava molta gent del circuit, però no ens podem queixar.

Podi de Dolors, 3era absoluta (4:05); Mingo 13 (3:09); Carlos 23 (3:19)  i Floren (3:23) 5è veterà. Als amics del Mas, se’ls hi ha fet molt dura aquesta cursa, la calor, l’hora de sortida… però tornaran amb els resultats que ens tenen habituats.

*** LA CRÒNICA DE DOLORS CAMPOS ***

Bé ja sabeu tots que ahir va ser un dia per esborrar del calendari,ja que JOFRE ens va deixar per un fortuït accident.Un accident desgraciat que s’ens ha endut un gran esportiste,però encara si pot ser una gran persona,trevalladora i senzilla.NO HI HA DRET!!!!!!  Vaig dubtar d’anar a l’enterrament o fer la cursa del llop,jo no li havia parlat mai a JOFRE però sortia amb la Penya Ciclista i ja sabeu que el meu home és un d’ells, però llavors vaig pensar que anava tothom i a mi no hem trobaria ningú a faltar,i així  podria fer-li com un homenatge,ja sabeu com som els esportistes,estes coses ens agraden.   Només hem queda donar els meus condols a tota la familia,és una gran pèrdua.També voldria enviar molts de bessitos als dos companys que estaben amb ell,sé que estan molt fotuts,UNA FORTA ABRAÇADA,ÀNIMS.

De la crònica da la cursa dir-vos que ahir el temps va ser amic nostre tota cursa,menos mal que el vam tenir d’aliat sinó ens derretim per allà.Els canvis que ha fet l’organització a mi hem van agradar molt,més montanya que fa dos anys,molt xula.D’avitullaments els necessaris,bé,inclòs algún de companys corredors que no la feient i van posar-ne un pel seu compte,(els corredors sóm la hòstia,l’esperit de companyerisme que tenim és una passada).Jo vaig anar tota la cursa en mon cosí JOSEP i molt molt bé,fa dos anys la vaig fer i vaig anar tot lo rato sola i horrible.Després dels ventiladors la gent se va canviar les bambes i ,asfalt asfalt,però aquí vam començar natros a guanyar posicions i bé,molt bones sensacions,quedàven molts de kilòmetres.  Vaig arribar molt bé,estic contenta,m’he tret l’espina de fa dos anys que casi se m’enduent en l’ambulancia.         Espero que avui els que fan la pujada a Caro i mon cosí que fa la de BTT els hi vagi molt bé.

*** RESULTATS MITJA MARATÓ PUJADA A CARO ***

Sudactius: Toni Fornós: 33 (2:08) // Carlos Gabaldà 38 (2:11) // Mingo Vidal 42 (2:13)

I per acabar comentar-vos que en la 6ª Etapa – Travessa del port amb BTT – Circuit B de 83 Km.

Josep Vizcarro (4:48) ha quedat 5è de la General Absoluta.