Andorra Ultra Trail: Tot apunt

Aquest matí a les 8, els valents de la Ronda dels Cims han començat la seua particular volta al voltant d’Andorra. Lluc i jo els hem anat a acomiadar i els hem fet alguna foto per immortalitzar el moment. Després a descansar i deixar passar el dia, per esperar que es facin les 23h i ens envien cap amunt. Ens esperen 112 km i 9700 mts de desnivell positiu, el major repte al que ens hem enfrontat i que ens farà arribar al límit de les nostres possibilitats.

Al briefing ens han dit que desitgen arribar al 40 o 50 % de finishers, amb això ja estarien contents!! Natros esperem trencar la mitja i aconseguir acabar els 2, tot i que serà molt difícil.

Si ens voleu seguir, ho podeu fer a aquesta pàgina, participem a l’Ultra Mític i tenim els dorsals 1132 (Lluc) i 1040 (Agus).

Ja us explicarem com ens va!!