NOMÉS PUC DIR QUE JA SOM A MONTAGUT

Ei gent aquí teniu l’escrit de Puça, una màquina de roquetenc que ja va per la vuitena etapa de la volta Catalunya que s’ha proposat:

L’etapa a començat d’hora, avui per retallar temps al dia anterior m’he ficat amb marxa a les 5:42 de la matinada direcció Empuries per agafar el gr 1.
He començat l’etapa caminant 2 km ja que les cames no volien fer cas els missatges que li arribaven del cap, però al final qun els missatgen eren ja amenases elles soletes han agafat un ritmet portador (8 min el km) i pensar que quan Tere al principi corria a este ritme no la volia acompanyar…..en fi que la questio era no caminar cosa que no he aconseguit ja que avui casi totes les pujades les he fet caminant, mareee quin panorama s’espera.
A Besalú he dit prou després de 62 km, necesitava menjar! el poc que quedava per a la tarde amb la panxa plena, he de dir que les parades estes llargues hem fan molt mal ja que quan lo motoret para en gelat no hi ha qui l’arranque.
També he de dir que el meu “soci” avuim’ha donat tregua fins al km 50 i ho he agrait moltissim, corria i pensava: si sempre fos així seria menys complicat.
Per demà tinc una etapa durissima ja que el desnivell no afavoreix els meus peus que segueixen donant pel cul erò mb la companyia del meu germà i de Marc Balaña espero es faci més portador. 

PD dema quan porte una marató comensaré el compte enrera.
PD Ulldecona i l’equip sudactiu han fet la seva etapa de la volta a Catalunya, tot un plaer.
PD Els peus son la difícultat més gran que veig, el demés no m’asusta.
PD gràcies a tothom pel vostre suport, ho agraïm molt.
PD dema si podem penjarem fotos.

A veure si li envieu comentaris d’ànim que això que està fent és una BARBARITAT.

Més informació a http://albertgine.blogspot.com/

P.D: Hem de parlar per intenar col·laborar amb una mica de menjar per als Saharauis, objectiu prioritari que s’ha marcat Puça amb aquest repte. I fins i tot si algú s’anima estaria molt bé intentar acompanyar-lo durant algun tram quan ja sigui més prop.

Feliu