ELS GERMANS GINER ARRIBEN A CASA

Tot i els contratemps que el Puça ha tingut (inflamació del peu), amb l’ajuda del seu germà, avui arribaran a Flix i d’allí demà a les 6 del matí (tot pel GR 99) faran cap a Roquetes sobre les 18:00-18:30 de la tarde. Allí conclourà una volta a Catalunya que segons paraules d’ell: “espero que marque per sempre un abans i un després, si més no amb la vessant solidària.”

Molta gent anirà a rebre’ls i portar-los menjar (per a l’acte solidari que s’ha proposat). Des d’aquí animem a tots i totes els que estigueu interessats en anar, a què us poseu en contacte per marxar junts i fer una mica més de pinya. Actes com aquest mostren alguna de les vessants més humanitàries i solidaries que en la societat actual estan tan oblidades.

P.D: Encarna va proposar la seva boutique per tal de recollir menjar, no se com anat però si algú vol col·laborar encara és a temps.

Diversos clubs de Tortosa faran el últims quilòmetres amb Xavi Giner fins a Roquetes. D’altres faran tota l’estapa i la resta els rebran a Roquetes. Qualsevol opció és bona per col·laborar i solidaritzar-se amb ells

Ja anireu fent propostes i a veure si la gent d’Ulldecona també s’anima.

L’equip de SudActiu.