CURSA LES CASES 10 Km 05-06-2011

El diumenge 05 de Juny a les 10:00 h del matí es va donar la sortida de la  segons edició de la cursa de Les Cases de 10 km.

9 participants del poble i els companys del Mas. Teniem cares noves en aquesta edició i esperem que continuent participant en les properes curses ja que també van fer bons resultats; ells eren Hector Ortega, Josep Millan i Mª Jose Casarubio. També lamentar la no assistencia de Mingo, Ruben i Joan ja que per motius familiars no van poder participar, els donem anims des d’aquestes linies.

Si parlem del circuit, podem dir que vam sortir del passeig de Les Cases direcció cap a dins del poble vam donar una volta per dins del poble i després ja vam enfilar tot el passeig fins Sol de Riu, anar i tornar fins la línia de meta.

El dia ens va acompanyar, solet i molt bona temperatura per a fer la cursa i per acabar musclada popular per a tothom.

En quan als resultats:

Albert Subirats (Mas de Barberans) va quedar el primer dels SUDACTIUS

Hector Ortega va quedar el primer dels Falduts i  Cèlia Callarisa la primera absoluta femenina, ( vaig entrar acompanyada de Ramon, que en tot el circuit em va acompanyar i ajudar a mantenir la primera posició).

Res més, adjuntem fotos i donar ànims als que diumenge participen a la cursa d’Amposta.

Link Cursa de les Cases

Per als asfalteros, el 16 de Juliol a la Cursa de Camarles.

Cèlia