+ Notícies

Bé amigues i amics mentre esperem les notícies, sensacions, dels valents que es van atrevir a disputar la cursa de Paüls; i enguany encara més després de la Champions del Barça, comentar-vos que ja tenim el 10 K de les Cases aquí i que s’està muntant un dinar de runners… si ho se: Elecció de la Dama !!!, comunions, asfalt, etc, etc…. però: si no anem a les poques curses d’asfalt que fem per aquí, l’any que ve encara en faran menys… per tan ànims i ens veiem a les Cases !!!

Links:

* CURSA DE PAÜLS

* CURSA DE LES CASES

UNA ALTRA COSETA: DEMÀ ÚLTIM DIA PER FER LES INSCRIPCIONS A LA CURSA DEL LLOP!!! IGUAL US PODREU INSCRIURE PERÒ PUJARAN DE PREU 5 EURETS. ANIMEU’S QUE JA HI HA ALGUN SUDACTIU INSCRIT: Albert i Cristian a la de muntanya i Feliu, Mingo i Carlos G, a la de muntanya i la mitja marató. Va a veure si fem un bon grupet!!!

Els interessats pel dinar de runners mail a: aliciagilferre@hotmail.com
MNG