Notes del 14-15 de Maig

Per què es deu dir la “Cursa del Vent” vaig pensar? … només baixar del cotxe vam tenir-ho clar … vaya vent que va fotre tot el matí!!!

En aquesta ocasió només dos Sudactius (Carlos G. i un servidor) vam prendre la sortida. La cursa estava molt ben definida: 3 pujades (la segona la més llarga) i 3 baixades. Vam sortir xino-xano amb l’objectiu d’arribar prou sencers a la tercera per a no patir massa. La primera pujada a la Bassa de Ganduls ens va sorprendre a tots ja que era molt dura.

Després una baixada molt picadeta, una planejadeta i a començar a pujar el Farrubio, que era el gegant del dia. Una pujada llarga però molt neta, quasi tot sendera bona … suposo que els cracks de davant devien pujar corrents … els altres vam pujar caminant i així vam poder gaudir del paisatge (je je). Després venia una gran baixada, combinant sendera, tartera, arrossegadors, …, especialment recordo la tartera que es podia baixar patinant, tot i que jo ho vaig fer amb precaució (sóc un cagat, que hi farem).

I sense voler ja estàvem pujant el Penyaflor. Crec sense cap dubte va ser la pujada més dura de les tres, tant per ser l’última com pel seu gran desnivell. Fins aquí Carlos i jo havíem fet la carrera junts, però aquí vaig patir molt la duresa de la pujada i no vaig poder aguantar el ritme de Carlos. A continuació havia una baixadeta també tècnica i ja després l’arribada als Reguers.

És una cursa preciosa, jo la definiria com una “mini-Alfara” ja que em va recordar a la crònica d’Agus “les pujades són pujades, les baixades són baixades i totes elles diferents”. Doncs si, en una escala més petita, la Cursa del Vent també és així.

Finalment voldria fer una crida a la mobilització de tot el sudactivisme per a tractar de mantenir el 4t lloc de la classificació per equips … Coll de l’Alba està només a 32 punts!!! Dani Itarte, torna a l’equip del teu poble, torna a les arrels!!! (je je)

Floren

Link:  CURSA DEL VENT (Classificacions)

ULTRA TRAIL BARCELONA

A la espera de la resolució, però Lluc Maresma 3er General.

Classificació de la UTBCN:

” La classificació de la UTBCN està sent discutida pel Comitè de competició.
Aviat us farem arribar la resolució. “