MMF – Vitoria-Gasteiz

Bé amigues i amics, abans de penjar res a les xarxes socials, comentar en aquest blog de tots els runners falduts la vivència a Vitòria-Gasteiz. Com sempre que faig una marató tan lluny de casa, és una mica d’excusa per fer turisme familiar; em de cuidar als que ens deixen el temps per anar entrenant i no demanen res a canvi, no?.

La marató, no la vaig preparar a consciència, fa tot just dos mesos de BCN i no tenia ganes d’un esforç mental tan prolongat; fer-la una mica més light i poder disfrutar de les curses de muntanya, del 15 K de Cs,…etc; no obstant us he de dir que he notat molt la temperatura (20 º) i l’altitud de la ciutat, 500 m. nivell del mar o a lo millor sóc jo: que comença a fer-se vell… una mica més; però he vist com m’ha superat la cursa i ha arribat un moment on he ficat el fre en les pulsacions, ja que no anaven les cames…anava fent cada Km més i més lent.. i sincerament, al final m’era igual, havia d’escoltar al cos i avui m’ha dit que no podia. He acabat el 69è d’uns 420 +/- i amb una marca de 3:11:37 (TR). Parlant en Martin Fiz, li he comentat que aquestes són més dures que les de BCN, CS i MCD… m’ha donat la raó; suposo que la de Madrid deu ser +/- igual que aquesta o inclús més dura; ja la farem algun dia. Un secret, varem parlar molt poc amb Martin F. a Tgna. (MCD) però va recordar-se’n d’aquest aprenent de runner, una grata alegria, bé l’intentaré seguir al menys fins al 30 en la pròxima edició de la Marató de Saragossa, 6/Nov; que farà llebra de les 3 h. (Va Feliu si t’animes podries tenir una llebra de luxe !!!).

La menuda de casa també ha corregut la seva cursa Txiki; però avui s’ho ha passat millor muntant als castells d’aire; primer són ells i que s’ho passin bé…

Per acabar, espero que hagi anat bé la cursa de Deltebre i comentar-vos que Carlos i jo, en un atac de “locura”, ens hem apuntat al Ultra Trail Serra del Montsant (UTSM) si algú ens vol acompanyar … AH !!! no crec que vagi als Reguers… estic fus..

Link Cursa MNG