I Cursa del Pont (Deltebre)

Diumenge 8 de Maig començava a  Deltebre  el Running Series;  circuit de curses d’asfalt de les Terres de l’Ebre, en principi en seran unes 6 curses.

Bé, la primera va anar molt bé per als Sudactius ja que hi va haver una bona representació i bons resultats. Guillermo, Lourdes, Xavi Torrent, Josep Torrent, Enric Campillo, Oriol Martí, Manel Olle, Dani Queralt, Vicent Fernández (que per culpa del queixal no va poder corre, però ens va venir a animar molt igualment), Maresma i jo: Cèlia. També va venir l’amic de Sant Rafel, Miki que avore si el fem SUDACTIU.

Vam arribar una mica perduts ja què era la primera edició i a la web no explicava massa cosa.  Però bé, es va donar el tret de sortida a les 11:00 h del matí del Pont i vam corre els 10 km pel costat del riu, el paissatge va ser tot lo rato el mateix; ja que vam anar i tornar pel mateix lloc però el Pont i el riu Ebre estaven espectaculars.

Pel que fa a la meva cursa, em vaig trobar molt bé,  feia temps que esperava aquesta cursa, perquè curses d’asfalt per la nostra zona hi ha poques, i a mi personalment m’agrada molt més que la muntanya. Vaig fer els 10 km en Manel Ollé que em va acompañar des Km 1;  però el millor va estar quan al K 5 va aparèixer  Maresma i em diu “ vas primera i portes  la segona a 100 metres o sigue que apreta les dents” i no vaig tenir més remei que fer-li cas. Amb l’ajuda de Maresma i Manel vaig fer els 10 km amb 41 min., cosa que em va permetre quedar la primera classificada femenina de la cursa.  Moltes Gràcies xics!!!

Felicitar a tots els corredors falduts i a Oriol Martí que també va fer la marca de 41 min. Gràcies a Neus, Sonia, Vicent i Enric que ens van acompanyar i  animar molt!!

* Link de la Cursa

* Classificació Masculina

* Classificació Femenina