VOLTA A CATALUNYA: UN REPTE DE TOTS

Us deixo aquí un escrit que el nostre amic Albert Giné (lo Puça) ha publicat al seu blog:
 
Sempre que parlo de la volta a Catalunya dic que ha de ser el repte de tots. I per què? Pues perquè penso que és un repte que tothom es pot sentir seu i on ajudar a fer-lo possible costa molt poc (acompanyar-me uns km a peu o amb bici, una etapa, donar 1kg de menjar per ajudar als Saharauis, etc). M’agradaria que els clubs de les Terres de l’Ebre i així els hi faré saber puguen deixar-me 1 camiseta del seu club per fer-hi una etapa amb cadascuna, 15 etapes, 15 clubs, 15 camisetes que lluïré de les Terres de l’Ebre, vull que tothom de les Terres de l’Ebre es sente com a part del repte.
Queden poc més de dos mesos per a l’inici i està tot molt definit. Aquesta proposta és només una prova més que la gent d’estes terres, les Terres de l’Ebre, ens hem de fer notar i sentir.
Els equips que m’agradaria que col.laboréssin en lo tema de la camiseta són els següents:
Uec Tortosa, Trail Roquetes, Trail CER la Sénia, AE Alcanar, CEU Sudactiu, Coll de l’Alba Running, C.E Xerta, Extrem Team Tivissa, BTT Montbike Amposta, CEM La Cameta Coixa, Móra d’Ebre SL, C.E La Foradada, Club Esportiu la Cala, Trail Masdenverge i GR7ESUS.
La camiseta després de neta tornarà al seu destinatari és només per passejar el nom de les Terres de l’Ebre per tota Catalunya.
Espero la vostra ajuda i que entre tots tirem el repte endavant, gràcies!!!
 
Tal i com era d’esperar ja li hem enviat un comunicat dient-li que Sudactiu li facilitarà una camiseta del club i que per a qualsevol cosa que necessite estem encantats de poder col·laborar i ajudar amb un repte tan solidari i d’aquestes dimensions.
Ajudeu-me!!!
 
 
Molta sort Albert!!!