Sudactius a la cursa popular de Vinaròs

Bueno tard però arriba la nostra crònica.
El passat 10 d’Abril uns desena de SUDACTIUS vam anar a la CURSA URBANA DE VINAROS.
Cursa de 9 km on hi va haver uns 4000 inscrits; cursa molt popular, molt bon ambient, perfectament senyalitzada i amb sorpresses com pegar una volta per dins la pista d’Atletisme i animació durant la cursa de timbals.
Destaquem la participació de Eric Callarisa el més petit dels Sudactius que també va corre els 9 km amb el seu pare.
Com podem veure a la foto hi ha cares noves esperem que continuent participant en noves curses. Animem a Neus Gavaldà que cada com està més participativa ( això li ha agradat ). Bon temps de Marc Ruiz que va quedar el primer dels SUDACTIUS.
I ara animeus per a la pròxima cursa d’asfalt a Deltebre el dia 8 de Maig.
Classificacions
Sònia i Cèlia