Pobla de Massaluca

Cap de setmana de cursa i quina cursa! Tot i que estava una mica lluny, al final 13 SudActius vam anar a la Pobla de Massaluca a estirar les cames i a provar-nos en una cursa atípica a les que ens té acostumades el nostre circuit. Amb un total de 21 kms i un desnivell positiu d’uns 600 metres el guanyador no va arribar a la hora mitja. Cursa molt ràpida, amb baixades poc pronunciades i pujades progressives en les que en tot moment podies córrer.

 

La sortida va ser molt ràpida, típica d’aquestes curses i amb menys d’1:40 minuts ja teníem a Spiri Maresma creuant la línia de meta dins del top 10. Però això no va ser tot sinó que aquesta vegada les protagonistes de la Pobla van ser les fèmines que per fi ens van fer cas i van participar en alguna cursa llarga. Així que en 2 hores i 11 minuts Célia arribava a la meta fent tercera de la general (es nota l’entreno de la marató de BCN, eh?) i a un minut Neus que va fer quarta i primera de la categoria (i això que debutava en cursa llarga de muntanya). A pocs minuts va entrar la incombustible Encarna (a saber quin tipus de vitamines prenen ella i Albert perquè fins ara cursa que hi ha cursa que fan i fins ara totes acabades). 

Pel que fa als masculins jo vaig poder entrar a 10 minuts de Maresma amb molt bones sensacions i realitzant un bon entreno per la Marató del Fageda. A menys d’un minut destacar la gran carrera de Mingo que va anar de menys a més, trobant-se molt còmode ja que era una cursa molt avinguda per als asfalteros. També nombrar a Paco que ja va sent un típic als pòdiums del Circuit i que va fer segon de la seva categoria (sense paraules). I a pocs minuts ja van entrar Albert i Ramon Callarisa que va fer una gran cursa i va poder rebaixar en 15 minuts el temps de l’any anterior, a n’aquest pas l’any vinent ens fas pòdium. Seguidament va entrar la sucursal del Mas de Barberans amb Albert que cursa que fa, calambres que té, diu que cada vegada en coneix de nous i que de moment cap li agrada i  després va arribar Cristian que va sofrir una petita caiguda i va poder tastar la flora Poblenca. Finalment va arribar Nelo, que aquest cop va sofrir problemes musculars durant gran part de la cursa i va patir per arribar, però bueno l’important es que la va acabar.


Per acabar felicitar a l’organització de Massaluca per acollir-nos tan bé i per tenir-ho tot tan ben preparat. També animar  a Sònia, que va quedar la quarta en la marxa, a veure si la pròxima s’anima i ens fa la cursa llarga, ja que aquest cop va fer la marxa i la va acabar com si res. Per a la fageda no cal que debutes, però per a Amposta…

Us deixem aquí les classificacions:

Classificació Masculina
1 DELGADO LOPEZ JAVI 01:28:36 SPIRIDON TEAM VM
8 MARESMA FELIPO LLUC 01:38:09 CEU SUDACTIU SM
21 FERRE ROIG FELIU 01:48:16 CEU SUDACTIU SM
24 VIDAL SORIANO DOMINGO 01:49:09 CEU SUDACTIU SM
39 MARINE OLLE PACO 01:53:59 CEU SUDACTIU MM
67 PALACIOS BERNAD ALBERT 02:02:45 CEU SUDACTIU SM
69 CALLARISA GAVALDA RAMON 02:03:43 CEU SUDACTIU SM
115 SUBIRATS RILLO ALBERT 02:15:45 CEU SUDACTIU VM
149 ADELL QUEROL CRISTIAN 02:31:53 CEU SUDACTIU SM
158 OLLE RICART JOSEP 02:40:01 CEU SUDACTIU SM
Classificació Femenina
1 MANKO OLGA 02:05:25 UEC ANOIA SF
2 BALAGUE CASTELLS ANA BELEN 02:05:45 UEC TORTOSA SF
3 CALLARISA BEL CELIA 02:11:15 CEU SUDACTIU SF
4 VIDAL BEL NEUS 02:12:39 CEU SUDACTIU SF
7 GAMEZ TORRENT ENCARNA 02:22:30 CEU SUDACTIU SF

Links:   Cursa de Massaluca, Fotos d’Encarna

Feliu F (escrit) i Mingo (disseny i fotografia) jajaja com als diaris!!!