CURSA DE MIRAVET

 

Un diumenge més, a matinar!! i aquesta vegada també anàvem lluny, a Miravet i hem tingut poca representació de Sudactius. S’ha de dir que ha caigut en carnaval i això te excusa, a vore si a la pròxima, que és més a prop, tornem a ser una bona colla.

Albert i jo sortíem del poble, i allí ens trobàvem als germans Torrent, Ramón i Josep. No vam vore al nostre company Christian, tot i que s’ha de dir que com es una nova incorporació d’aquest any, no ens coneixem, no pot ser!! Això ho hem d’arreglar!!!

La cursa comença puntual, i amb molta afluència de participants. Es la tercera edició del Circuit de les Terres de l’Ebre, i cada vegada hi han més corredors, i això es nota a la hora de fer les inscripcions, aquestes es tanquen cada vegada més pronte del que estàvem acostumats. I això hi dic perquè si algú te intencions d’inscriure’s a les properes curses, aneu en conte i feu-ho en antelació.

Amb el perfil ja podríem saber que seria una cursa dureta, ja que no pares de pujar i baixar en els seus 19 km i els 1200 de desnivell positius acumulats. Particularment m’ha agradat moltíssim el recorregut i les vistes, espectacular! Vas molta part del recorregut serpentejant el riu Ebre, però desde la muntanya clar! Vaig sentir que van canviar el recorregut respecte a l’any passat, fent-lo molt més tècnic tant en pujades com en baixades, i això és algo que agraïm a qui ens agrada corre per la muntanya.

La organització ha estat impecable, els avituallaments ens animaven molt, i també ens recordaven que estem en carnavals, ja que anàven quasi tots dissfreçats. La bossa del corredor, una vegada més molt completa, i el menjar al arribar no era per menys, torrada, suc de taronja natural, fesols, coc i ens regalaven un gotet de terrissa amb caldo calentet, on el got també era un obsequi.

Respecte a com jo vaig viure la cursa, us diré que hem vaig notar molt còmoda en tot el recorregut. Desde el principi vam anar tots molt apinyats, ja que el recorregut total de la cursa era un 97% de sendera, i això es bonic per a corre, però fa que els avançaments siguen més difícils. Vaig començar amb una de les amistats que he fet a les curses, Lupe, de la UEC Tortosa, on vaig fer amb ella gran part de la cursa, i també vaig estar compartint Km amb dos corredores més, l’Amparo de AE Alcanar, i amb la Paula de CE Xerta. S’ha de dir que m’agrada molt el bon rollo que hi ha entre corredors, hi ha molta germanor. Desprès de pujar i baixar unes quantes vegades arribem a la meitat de la cursa, on estava la pujada més forta, i desprès la baixada, molt tècnica i com no, me vaig pegar una culada! En aquell moment hem vaig aixecar de cop i vaig continuar, però al acabar vaig vore que m’havia aixecat la panxeta d’uns del dits, i al arribar a casa, tenia un blau al cul i m’havia fet una rascada al turmell i el tenia tot unflat! Bé, he d’aprendre a caure. Desprès de la caiguda hi havia la antepenúltima pujada de la cursa, allí hem vaig notar bé i vaig deixar a la Lupe, ja que venien baixades i hem volia deixar caure, ja que aquí es on recupero temps. Encara quedaven dos pujades més, i allí vaig trobar un corredor que parlava en Valencià i a qui conversant, va fer que aquella pujada sembles més curta. Desprès, una altra vegada a baixar, allí hem vaig trobar a Josep, i encara quedava l’últim regalet, pujar al Castell. Però quan estàs allà dalt ja saps que queda menys per arribar a la meta, i així va ser, última apretada i com sempre, busco en la mirada a Albert, ja que se que sempre m’espera a l’arribada, ens xoquem les mans i a buscar el diploma! Bones sensacions de cursa, i ara a pensar en la pròxima, la Pujada a la Foradada (http://everyoneweb.com/pujadalaforadada/), on el nostre amic Agustí ens ha preparat un recorregut nou respecte a les edicions anteriors. De moment ja ens som uns quants sudactius inscrits, vinga animeu-vos!

 Encarna.

Classificacions: 

1 GINE CID, ALBERT UEC TORTOSA SM 1:56:22 ROQUETES

45 PALACIOS BERNAD, ALBERT CEU SUDACTIU SM 2:28:01 ULLDECONA

87 TORRENT BELTRAN, RAMON CEU SUDACTIU SM 2:46:05 ULLDECONA

17 GAMEZ TORRENT, ENCARNA CEU SUDACTIU SF 3:15:06 ULLDECONA

173 TORRENT BELTRAN, JOSEP CEU SUDACTIU SM 3:16:26 ULLDECONA

188 ADELL QUEROL, CHRISTIAN CEU SUDACTIU SM 3:32:27 LA PALMA DE CERVELLO