Mitja de Cambrils

Bé encara que el dia es va llevar amb vent i sent carnavals al poble, no va impedir que quatre amics de l’esport de córrer, anéssim a Cambrils a fer la seva segona mitja. Una cursa en que es solapava un 10 K amb la mitja, una cursa de dos voltes a un circuit força atractiu, ja que és disputá al passeig marítim entre Cambrils i Vilafortuny. Més de dos mil atletes vàrem prendre la sortida, una organització correctíssima, bon tracte i bé d’avituallaments.

Parlem de nosaltres, la Bibiana que disputava la seva segona Mitja, després de la de Tarragona, en que va estar acompanyada del seu germà Andreu, aquesta vegada ho emprenia sola, i molt bé; la Xus i Pomada (L’IronMan Faldut) s’emprenien la mitja com un entrenament per tots-dos;  Pomada sumant en la tercera disciplina del triatló i Xus debutant aquest 2011 i ficant-se a punt per properes fites. Jo, Mingo, fent l’únic i últim test abans de la Marató de diumenge, ja veurem que tal; igual ens passa factura.

Va estar una cursa que la varem gaudir molt tots quatre, encara que el vent no ens va abandonar del tot, el solet que feia i la vista de la mar en tot moment, crec que ens va fer quedar a tots amb molt bon sabor de boca, avui, la recordo inclús millor que ahir.

Ah! la cançó d’ abans de donar la sortida va ser genial: a top volum…  música

Per acabar us deixo les classificacions i crec que es bo que cada cop hi hagin més fèmines locals gaudint d’aquest esport. Nota: Dolors Campos debutarà a la marató de BCN, ànims a tu i a tots els que compartirem el matí de diumenge per les Barcelones, que la “Nostra Pietat” ens ajudi a fer una bona cursa i que  tots tornéssim sans i estalvis al poble i sols ens queda animar a Joaquim per a que es recuperi el més aviat possible i t’esperem a la pròxima.

Gral. Cat. T.Real T.Mig Runner
1 1 01:09:35 3:18 PAUL SIE  KAWASI
2 2 01:09:37 3:18 MARTIN FIZ MARTIN
60 41 01:24:37 4:01 DOMINGO VIDAL SORIANO
616 11 01:50:18 5:14 CHUS DAMARET GAUXACHS
617 188 01:50:18 5:14 JOSEP POMADA ANTICH
795 32 02:07:30 6:03 BIBIANA ROIG FABREGAT