CURSA DEL FRARE (Ginestar)

      

Una altra vegada, un grapat de Sudactius vam matinar en diumenge per anar tots junts a córrer per la Muntanya 22kms amb gairebé 900 metres de desnivell positiu, aquesta vegada a Ginestar. Lo primer punt a destacar és que aquesta vegada vam matinar molt menos, ja que la cursa començava a les 10, positiu al matinar, però negatiu quan es fa tant tard per a arribar a casa al migdia. Aquesta vegada n’erem una quinzena! Molt bé, esperem que aquesta afluència sigue igual tot l’any. La temperatura al sortir era bastant fresqueta, però desprès va fer un sol espectacular i es va quedar un dia molt bo. La sortida ens la va donar el frare de Ginestar pujat a dalt d’una grua, ens va beneir amb una cervesa i va tirar el petard per a que comencés la festa.La veritat es que crec que tots vam anar en una atra idea de cursa, ja que mirant les dades i el perfil, podríem pensar que seria mes corredora, i ni pensar-ho! Personalment, pensava que seria com la de Campredo i no tenia res a vore! Era bastant tècnica, sobretot en les pujades, inclús hi havia llocs on t’havies d’agafar en cordes . Com a recorregut, molt bonic, la organització impecable! Tot molt ben senyalitzat, molta gent en tot el recorregut, i tots, i torno a dir tots animaven! Hi havien de totes les edats, quan arribaves al poble hi havia gent pel carrer i inclús pels balcons que no paraven d’animar, i feien que els últims metres que queden fins a la meta, se t’acceleren les cames i oblides lo cansament que portes damunt.  

S’ha de dir que vaig quedar molt content en el temps que vaig fer, les sensacions que vaig tindre durant la cursa van ser molt bones, suposo que també te a vore que vaig anar tot el rato en Floren, i anar acompanyat d’un Sudactiu es una motivació extra. Últimament estic entrenant molt més que l’any pasat, i això es nota dia a dia en els resultats de les curses. Vaig començar a un ritme alt, però de seguida me vaig donar compte que la cursa no seria tant corredora com ens pensàvem. Vaig decidir guardar forces per si de cas. A tota la pujada veia a Floren (tu sí que estàs fort xeic!), això m’animava perquè veia que portava bon ritme. Quan va començar la baixada i durant una estona de pista, vaig baixar el ritme perquè tenia “flato”, i vaig perdre de vista a la gent que portava al costat. Just abans d’acabar el troç de pista, me va deixar de fer mal i em vaig donar compte que podia recuperar el troç perdut ja que tenia les cames bastant bé. Vam trobar l’últim “repechonet” que hi havia al perfil i vaig poder avançar alguns metres. Al final de la pujada vaig tornar agafar a Floren i ja vam anar junts fins la meta a un bon ritme.  

Felicito a tots els Sudactius per la participació a la cursa, ja que quasi tots veníem de la torrada del dia abans, i ara a pensar en Miravet, amb 19 km i 1200 de D+, i això dona que pensar! Sudactius, animeu-vos a vindre, i si el que us preocupa es que cau en carnaval, penseu que podem anar disfressats a la cursa. 

1   JAVI DELGADO LOPEZ VM         1:54:59
31  LLUC MARESMA FELIPO SM        2:18:18
44  FELIU FERRE ROIG SM            2:24:12
56  ALBERT PALACIOS BERNAD SM      2:31:39
58  FLORENCI SALES VILALTA VM      2:32:04
84  VICENT VERICAT FERRE SM        2:42:30
102  JORDI PAMIES CRUAÑES SM      2:46:54
120 JAVIER MUÑOZ BUSACH SM        2:52:32
130 RAMON CALLARISA GAVALDA SM    2:56:20
167 ANDREU SANCHO FORNOS SM       3:10:23
174 ENCARNA GAMEZ TORRENT SF      3:12:21
178 DANI QUERALT ROIG SM          3:15:28
197 ALBERT SUBIRATS RILLO SM      3:27:38
202 JOAN ANTONI CABANE SIMON VM   3:38:47

Albert