AGENDA mesos de FEBRER i MARÇ

Primer de tot començar pel cap de setmana tan atapeït que s’ens aproxima i recordar a tots els horaris i les alternatives que ens ofereixen els caps de setmana de febrer i març:

12 / 02 Dissabte: A les 12:00h començarem els preparatiu per a la torrada de voluntaris de la III Cursa de muntanya d’Ulldecona i de Sudactius amb els seus respectius acompanyants a l’Ermita d’Ulldecona. Recordar que no s’ha de portar res de menjar ni veure, solament 2 euros per cap i ganes de passar-s’ho  bé.

13 / 02 Diumenge: Cursa del Frare a Ginestar, 22km i 815m de desnivell positiu (Circuit Terres de l’Ebre). Les inscripcions ja estan tancades amb més de 250 participants, entre els quals hi ha 16 SudActius. A LES 07:45H A LA BELLOTA!!!!

18, 19 i 20 / 02 Cap de setmana: Esquiada jove d’Ulldecona.

27 / 02 Diumenge: Aquí podem escollir opció: La primera és anar a la cursa de Miravet, 19km i 1200 metres de desnivell positiu (Circuit Terres de l’Ebre) o marxa, 12kms i +400m. L’altra opció més asfaltera és anar a la mitja marató o 10kms de Cambrils.

6/ 03 Diumenge: Marató de Barcelona, 42km. De moment  4 SudActius ja estem apuntats, si algú s’anima encara estan les inscripcions obertes.

– 13 / 03 Diumenge: III Pujada a la Foradada i 2n canicross de la Ràpita, 21kms i 1100 metres de desnivell positiu. També hi ha l’opció de la marxa, 13kms i +670m. Inscripcions obertes.

– 18, 19 i 20 / 03 Cap de setmana: Ultra Trail de les Fonts a Xerta. Ultra que consta de tres etapes.Podeu escollir entre fer-les totes, dues o solament una. Inscripcions obertes.

 1. 19 / 02. La nocturneta, 22kms i 350 metres de desnivell positiu acumulat.
 2. 20 / 02. Trail de les fonts, 54 kms i 3000 metres de desnivell positiu acumulat.
 3. 21 / 02. Cursa de les Fonts, 27 kms i 1700 metres de desnivell positiu (Circuit de Terres de l’Ebre).

Per a qui tingui ganes d’activitat i moure el cos ja veieu que hi ha curses i marxes de tot tipus, per tant d’excuses no n’hi ha. Aneu deixant comentaris per tal d’anar quedant que segur que algun o altre a alguna carrera anirà.

Ah!!!  Encara ens queden algunes samarretes de l’última tramesa si sabeu d’algú que en vulgui que s’espavile perquè en queden poques.

Saluts i cames!!!

L’equip de SudActiu.

10 Comments

 1. Jo estic en Floren, s’han de moure fils ja!
  Albert i jo tb hem sincronitzat l’agenda! jeje! A topeee!
  Ei, que me dieu de lo de disfraçar-mos a Miravet? Podria estar bé, no?

 2. Mingo torna a la montanya!!! L’equip et necessita!!!

 3. Estic d’acord en Floren, bona idea lo de l’agenda, però hauria de tenir un link a la pantalla principal bastant accessible.
  Floren, ja anirem sumant punts…xino-xano, l’any passat estavem pitjor… Remontarem…

 4. Molt bona l’agenda, ho sento però no l’havia vist.
  Pel que fa al meu cas a la cursa de Campredó ja s’ha solucionat. Si us fixeu a la classificació per equips ANEM QUARTS!!! hem passat als Montbike (no sé si només per això o per algun altre cas).
  Però si continueu mirant, l’equip de detràs de Montbike és …. Triatló Sitges … que té casi tants punts com tots natros junts 🙁 o sigue que per mi si convé no fem més torrades a l’Ermita però moveu fils i poseu-li una oferta sobre la taula però ja 🙂 Un altra opció és pagar-li una canguro a Agus tots los diumenges 🙂

 5. Ei, podeu apuntar-vos a les curses que penseu fer a l’agenda, així la gent sap on hi va gent i on no. Va, que això encara no ho acabem de tenir ben implantat!!!

 6. Ei xics! Que malament me dixeu… ja m’en recordo de la paletilla! I si no surt bona no es cosa meua, mos anirem a queixar a campredo.

 7. Floren, Encarna ja esta avisada que si vol venir a de portar la paletilla, sinó trobarà la porta de l’ermita tancada!!!
  Ens veiem demà!!!

 8. Referent a què no cal portar menjar ni beure …. tots menys Encarna, que encara me’n recordo de la paletilla de Campredó 🙂

 9. Ei Mingo ja ho vaig veure el dels 15kms de Castelló, però com era a l’abril vaig decidir de no posar-lo, encara queden dos mesos i moltes curses, però bueno com tu dius potser un bon objectiu, sobretot per als asfalteros per tal d’agafar ritme. De moment a veure com va la misa del Frare de Ginestar i la Marató de BCN, després ja veurem el que faig!!!
  Joaquin tal com diu Mingo ànims que de maratons n’hi ha moltes, sinó potser un any serà un altre!!

 10. Molt bon resum dels propers esdeveniments; però em fa gràcia comentar-vos i sobretot als més asfalteros (jo m’inclueixo) que després de BCN 6/3 i just abans de la marató de la Fageda estan els 15 K de Castelló, homologats, encara que primer no entenia la distància ara em captiva: 15 Km./h. = 4 min./Km.
  Un altre objectiu pel 2011: 1 h. no???
  Nota1: si tot va bé la primera cursa del 2011 serà Cambrils, l’últim entrenament seriós abans de BCN.
  Nota2: Per acabar, des de aquí voldria donar-li tots els ànims possibles a Joaquin Sauch que ha tingut una lesió i li perilla el debut a la Marató de BCN; et dono jo i crec que tot l’equip, una forta abraçada i recorda que sempre hi ha una altra Marató.

Deixa un comentari