TORRADA CEU SUDACTIU

Tal i com veieu al títol el dissabte 12 de febrer es farà la torrada dels col·col·laboradors de la III Cursa d’Ulldecona i de tots els runners i familiars del CEU Sudactiu.

El lloc escollit és l’ermita i l’hora a partir de les 12:00h per tal d’anar fent foc i brases i a poder ser allà les 14:00 com a molt tard començar a menjar. Tot el menjar (carn, aperitius, postres) i la beguda s’en fa càrrec l’organització de CEU i Sudactiu, l’únic que s’haurà de tenir en compte és que cada assistent haurà de pagar 2 euros (preu imposat per fer-ho a l’ermita, nosaltres no tenim res a veure), és un preu simbòlic del qual no tenim cap benefici.

Durant les dos properes setmanes (data límit 7 de febrer) la gent que vulgui assistir ha d’apuntar-se a la web, al facebook de sudactiu, via email a sudactiu@gmail.com o avisant a algú dels organitzadors. D’aquesta manera podrem fer una previsió de quant menjar i beguda necessitem.

Va anime’us, així amb la torrada farem una bona base per a la cursa del dia següent,  diumenge 13 a Ginestar.