MITJA DE BARCELONA

 

Cap de setmana passat per aigua i com no podia ser diferent, mitja marató també passada per aigua. Aquesta vegada la pluja no ens va respectar i vam haver de correr la meitat de la mitja amb la seva companyia. Respecte la mitja, impressionant, 8.100 corredors encalaixaonats a la sortida i amb la música de Gossos (corren) vam començar a rodar per les Barcelones, un recorregut molt atractiu passant per punts emblemàtics de la ciutat i amb una sensació un tan extranya al veure una Barcelona sense cotxes i plena de corredors.

La sortida com ja us podeu suposar va ser un mica caòtica, als 10 segons ja havia perdut de vista a Neus, però bueno ja ho havíem parlat i que cadascú anés al seu ritme. Els 3 primers kms van passar com si res, no vaig tenir temps ni de pensar on era, ni del ritme que havia de portar, solament m’havia de preocupar d’avançar corredors i intentar buscar l’espai per poder rodar a un bon ritme. A partir del km 5 vaig començar a veure un globus allà al lluny i jo pensava que era el de l’hora 25min, però després de preguntar-ho, em van dir que era el de l’hora 30, així que vaig accelerar una mica i poc a poc vaig anar guanyant territori fins al km 10 on ja el vaig poder agafar i passar, allí començava la meva carrera, intentar no arribar a 4.10 i recuperar el temps perdut incial per tal de poder baixar la meva anterior marca de 1.29.15. Per a posar-li una mica més d’emoció al passar la llebra d’1.30 va començar a ploure i la veritat que va durar poc, però amb molta intensitat, així que a part de mantenir el ritme també m’havia de preocupar del terra mullat. Tot iaixò de cames em notava molt bé i anava molt còmode a 4.10, així que vaig decidir anar progressant i no conformar-me amb el ritme de cap grupet, vaig anar de menys a més i la veritat que al final vaig poder acabar disfrutant de la mitja amb un temps prou bo, amb l’objectiu aconseguit de baixar la marca personal i amb molt bones sensacions, res paregut amb les altres mitges on acabava destrossat muscularment.

Ara a seguir entrenant i felicitar a Neus que va ser molt regular i després d’estar un mes i mig parada va poder acabar-la sense cap tipus de molèstia i amb un temps de 1.48.10.

  Km 5 Km 10 Km 15 Km 20 Meta Posició
Feliu 21.22 42.08 01:02:57 01:23:19 01:27:39 703
Neus 25.02 50.45 01:16:48 01:42:39 01:48:10 4133

Classificacions completes a http://www.mitjabarcelona.com/resultados/

Ens veiem a la cursa del Frare a Ginestar o a l’entreno que fan els seniencs aquest dissabte de reconeixement per a la Marató del Fageda!!!