Llicències FEEC 2011

Feec 2011

Bones, comença l’any i, per tant, és època de planificar la temporada, plantejar-se els reptes per als propers 12 mesos i, també, de renovar-se o fer-se la llicència federativa que ens ha de cobrir els possibles incidents que puguin aparèixer mentre practiquem els nostres esports preferits.

Seguint aquest enllaç, podeu accedir als diferents preus i cobertures disponibles aquest 2011 (aquí més informació sobre les llicències). Per tal de fer curses són vàlides les llicències de la C1 cap amunt i no és imprescindible l’habilitació FEDME, per a que us serveixi de guia, la major part de llicències ja sol·licitades són C1 i només s’han demanat la D aquells que tenen previst esquiar de manera freqüent.

Pel que fa a la forma de sol·licitar-la, recordar-vos que l’únic requisit és ser socis del Centre Excursionista d’Ulldecona. Si compleixes aquest requisit, i ja has demanat la llicència alguna altra vegada, només has de fer un ingrés de la quantitat exacta de la modalitat que vols al següent número de compte: 2100-0109-05-0200155528 (Caixa de pensions), fent constar al concepte el vostre nom i cognoms (molt important!!!!). En cas de no ser socis o si és la primera vegada que us feu la llicència, passeu a parlar amb Núria Sauch que us dirà el que necessita (bàsicament una fotocopia del DNI i un número de compte per domiciliar la quota del CEU).