CURSA LES II TORRES CAMPREDÓ

 

 

Diumenge passat va tindre lloc la primera cursa del Circuit de les Terres de l’Ebre, va ser a Campredó. Vam anar una bona colla de falduts , per a ser més exactes 18 entre cursa i marxa. Hi havien noves incorporacions, els habituals, i d’altres que l’any passat en van fer alguna i ara volien encetar l’any amb una cursa, i des d’aquí us animo a que seguiu participant-hi. Feia un dia molt fred, i crec que tots anàvem en la idea de que faria un dia assolellat impropi del mes de gener, pos no! Fresqueta, que per a córrer va millor!

Primer van donar la sortida del Canicross i desprès de fer la comprovació del xip va sortir la Cursa de Muntanya de 21,7 Km amb 800 de desnivell positiu. Finalment van sortir els de la Marxa, de 12,5 Km i 107 de desnivell positiu. En les dades vam poder deduir que era una cursa planeta i corredora. Si he de ser sincera, el primer tram del recorregut hem va semblar molt poc atractiu, però més endavant ja ens vam endinsar a la muntanya, i ja era un recorregut al que estem mes acostumats a vore i córrer. En quan a l’organització tot correcte, avituallaments, senyalització, bossa del corredor, i una ben merescuda torrada de carn en beguda i caferet per agafar forces, i tornar a entrar en calor desprès de la dutxa.

Sudactiu es va emportar dos Copes i dos Paletilles, molt bon obsequi! Ja ens te acostumat Paco a cada vegada que hi participa fer pòdium, i com no, 1er classificat Màster Masculí Paco Mariné, i per a sorpresa, 3era Sènior, una servidora, Encarna. A l’arribar a meta hem vaig notar molt bé, i vaig notar que havia millorat respecte a altres curses, i hem vaig posar contenta, ja que el haver entrenat més havia donat els seus fruits. Això hem va servir per a poder suportar l’aigua congelada de les dutxes en millor humor. Però no vaig mirar les classificacions fins 10 minuts abans de començar l’entrega de trofeus, i allí vaig sentir una mescla d’alegria i vergonya de pujar allà dalt a buscar la copa.

Runners de Sudactiu, busqueu dia per a menjar-nos la paletilla en germanor. En principi serà el dissabte 5 de febrer, ja posarem més informació a la web aquesta setmana, però teniu-ho present i gaurdeu-lo per fer un dinaret amb una bona torrada i el pernil.

Per a la propera cursa ens dividirem els asfalteros i els de muntanya. Mitja Marató de Barcelona, o bé, la Cursa de Muntanya de Benifallet, el dia 30 de Gener.

Per últim animar a Joan Rasquera, ja que va córrer tota la cursa en llagues per culpa de les bambes, ànim campió! A vore si les tens recuperades i ens podem vore a Benifallet.

Us deixem en les classificacions i algunes fotos: 

POSICIÓ GENERAL COGNOMS NOM TEMPS CLUB CATEGORIA
1 GINE CID ALBERT 01:52:25 UEC TORTOSA Sènior masculí
42 FERRE ROIG FELIU 2:18:25 CEU SUDACTIU Sènior masculí
48 MARINE OLLE PACO 2:20:20 CEU SUDACTIU Màster masculí
52 SALES FLOREN 2:22:20 CEU SUDACTIU Veterà masculí
62 GABALDA CURTO CARLOS 2:28:38 CEU SUDACTIU Sènior masculí
78 VERICAT FERRE VICENT 2:34:33 CEU SUDACTIU Sènior masculí
80 PALACIOS BERNAD ALBERT 2:35:32 CEU SUDACTIU Sènior masculí
106 GUZMAN MORCILLO PACO 2:46:43 CEU SUDACTIU Veterà masculí
135 OLLE RICART JOSEP 2:57:50 CEU SUDACTIU Sènior masculí
136 ADELL QUEROL CHRISTIAN 2:57:57 CEU SUDACTIU Sènior masculí
141 GAMEZ TORRENT ENCARNA 3:03:09 CEU SUDACTIU Sènior femení
146 SUBIRATS RILLO ALBERT 3:07:23 CEU SUDACTIU Sènior masculí
162 RASQUERA FIBLA JOAN 3:19:38 CEU SUDACTIU Sènior masculí

  Quan els de l’organització pengen fotos de la cursa i de la marxa les afegirem.

Classificacions completes: http://cursa.campredo.net/resultats/RESULTATS%20OFICIALS%20CURSA.htm

També felicitar a tots els que van fer la marxa i que podeu veure a la foto de dalt, cadascú al seu ritme, però tots vam poder acabar la cursa / marxa!!!