Sant Silvestre 2010

ÚLTIMA HORA: ENTREGA DE DORSALS A LA SORTIDA (PLAÇA DE L’ESGLÉSIA) DE 16:00 A 16:45!!!! SIGUEU PUNTUALS.

S’acosta el final d’any i quina millor manera de celebrar-ho que fent una mica d’esport. A Ulldecona cada vegada hi han més runners, i per això no podia faltar una Cursa Sant Silvestre. Aquest any serà la primera edició, i constará de dos recorreguts urbans, un curt que serà per a menors de 14 anys, i un altre de 3 km per a adults. La sortida del recorregut serà a la Plaça de l’Església a les 17h per als menors, i a les 17.15h per als adults.
Les inscripcions es farán a la Caixa de pensions d’Ulldecona o al bar del Parc de Nadal d’Ulldecona. Haureu de donar, nom complet i any de naixement. S’hauran d’abonar 2 euros quan es faci la inscripció per al circuit d’adults, aquests diners serviran per a comprar els obsequis que l’organització regalarà per remarcar el caràcter nadalenc i popular de la cursa i per al petit refrigeri final per celebrar el final d’any i demanar un feliç 2011. La prova per a menors será gratuita.
Com serà un recorregut urbà, es prega no correr per les voreres, per tal de facilitar a la gent del poble que les pugui utilitzar mentres duri la cursa.
Per a fer la cursa més divertida és demana que porteu alguna complement de disfressa, per acompanyar al que us regalarem natros.

No vos passeseu amb els torrons que el 31 ja el tenim aquí!
Us esperem!

Cartell

Per als que sou o esteu fora i no us pugueu inscriure, podeu deixar-nos un comentari aquí o a la pàgina de Facebook dient-nos el vostre nom i us podreu acabar d’inscriure el mateix dia 31. És molt important que ens digueu que voleu participar per a poder tenir obsequis per a tots.ç

Important: Si algú no pot correr i vol col·laborar estan a les cruïlles, taula d’arribada, controlant el trànsit, … que ens ho faci saber via email o a algú dels organtizadors.

Gràcies a tots i a totes i Bones festes!!!