L’equip Hoyt: una història real plena d’emoció i humanitat

Hola a tots Sudactiu/ives.

Potser haureu vist aquest vídeo a la tele. Com a atletes-practicants que som tots, us recomano que si no l’heu vist, ho feu. És impactant. És una barreja d’emocions: tristesa, solidaritat, alegria … totes alhora, com si fos un coktail de molts de sabors.

Jo la veritat és que no em costa gens confessar que la primera vegada que el vaig veure em vaig ficar a plorar. Ara en canvi quan el veig o penso en ell sento una gran satisfacció, per què és un exemple de com la força de voluntat de les persones no té barreres.

Que tingueu tots/es molt bones festes i bona entrada d’any.

Que la temporada que ve mos porte a tots salut i cames per a còrrer moltes curses.

Que quan estiguem reventats al final d’una cursa recordem a l’equip Hoyt que ens donarà forces per a seguir endevant.

Floren