I Sant Silvestre falduda

Amb un temps una mica inestable i amb els carrers mullats s’ha donat la sortida de la I Sant Silvestre a Ulldecona. Amb més de 100 participants entre les tres categories: benjamins, infantils i adults hem pogut observar disfresses de tot tipus, els més nombrosos han estat els Pares Noels i entre les més orignials destacar al caminante del camino de Santiago, la bailariana de boulevard canareva, els pijames canareus, superman, smack down, el torero bombero… i moltes més que si per nosltres hagués estat un premi cadascuna s’hagués emportat, però finalment i amb el vot definitiu del patrocinador el caminante ha guanyat.

Personalment felicitar a tots els participants i sobretot a tots els voluntaris que un dia més han mostrat estar a l’alçada de les circumstàncies i que amb el seu suport la Sant Silvestre ha estat un èxit tant organitzatiu com participatiu. De cara l’any vinent sabem que algunes cosetes haurem de millorar, però ara això no toca, ja tindrem temps per reflexionar-hi. Agrair també la col·laboració de Perruqueria i estética Mulet Maresma donant el premi a la disfressa més original, a Radió i Televisió d’Ulldecona promocionant l’event pel Canal de Televisió i Radio d’Ulldecona, a Montsià activa radió i Tv per deixar-nos l’equip de so, a la Caixa pels trofeus i les inscripcions, al Consell Comarcal del Montsià per l’arc d’arribada i, per acabar, a l’Ajuntament d’Ulldecona pel seu suport, a la Brigada Municipal per l’ajuda i a la Policia Local pel control del trànsit i la col·laboració en la preparació.

Per acabar resaltar que l’objectiu de la cursa era doble, tant d’ambient festiu com de victòria o marca personal, el més bonic que hi ha és no tancar cap porta a ningú i deixar que cada corredor la faci al seu gust, sense negar la participació i la voluntat de cadascú.

En uns dies penjarem les fotos, vídeos i classificacions de les tres categories.

Bon any i feliç 2011 de part de la gent d’Ulldecona!!!

Fotos de Juanjo Matamoros