Mitja marató de Castelló

 

Primer diumenge de novembre i seguint amb els plans d’aquesta segona part de l’any, toca asfalt, 10.000, mitjes i perquè no alguna marató. Aquest vegada però, tocava una mitja, la de Castelló, molt planera i amb un circuit de dos voltes de 10.500m.

Molt puntuals, a les 9 del matí ja estàvem els quatre (s’ha de contar la fotógrafa, Neus) recollint els dorsals i preparats per començar una mitja amb objectius un tant variats. Per part de Mingo volia intentar de fer marca personal, tot i que l’objectiu principal d’ell era fer un bon entrenament per a la marató d’aquest cap de setmana a Tarragona i per part meva i de Mariné els dos teníem el mateix, baixar de 1h30min.

A les 10h en punt toc de sortida i entre els 1000 inscrits allí estàvem natros preparats per a tot. A paritr del segn kilòmetre Mingo ja havia desaparegut i jo i Mariné ja vam parlar d’intentar anar junts a una mitja que rondés els 4’15” per km. Vam poder aguantar junts fins el km 10 on Mariné va decidir de baixar una mica el llistó i guardar-se per al final. Jo em trobava bé i vaig decidir de pujar un puntet i provar sort (l’experiència de l’altra mitja que vaig fer a Sant Cugat fa un mes, em va fer apretar i no baixar el ritme ja que al final no vaig tenir temps per reaccionar i baixar temps, allí vaig fer 1h33min). Km 18 i portava un ritme per baixar de 1h29 min, ja que em vaig acoplar a dos asfalteros que portaven un ritme molt bo. Pareixia el dia ideal, bon temps, bon ambient, bones sensacions, segona mitja que faig i perque no baixar de 1h29, la veritat que no pintava mal. Dos quilòmetres més i ja ho tenia, però no, era massa fàcil i al km 20 pajarón durant mig quilòmetre que em va fer baixar el ritme de cop i fins que no vaig veure el cronòmetre allà al lluny i amb els números 1:29:00 no vaig reaccionar i no em vaig tornar a posar les piles. Així que apretada final i d’acord amb l’objectiu plantejat vaig poder passar per línia de meta 10 segons per sota del temps marcat.

A un minut i mig meu va arribar Paco, una mica decepcionat per no haver baixat del temps marcat i perque va arribar a la meta amb forces per haver fet algo més,  per l’altra banda Mingo va poder fer el seu record personal en mitja (vaya fiera).

Abans d’acabar solament esmentar el nivell que hi havia ja que els quatre primers van baixar de l’hora i 10 minuts, marroquís que van fer la primera volta en 30 minutets, uns fenòmens de la naturalesa.

Aquí us deixo les classificacions:  

Pos. P.Cat Dorsal Nombre Tiempo Tiempo Real Media Categoria Sexo Club
1 1 448 ABERRAHI EL JAAFARI 01:03:52 01:03:51 03m 01s Senior M M LERIDA
155 84 73 DOMINGO VIDAL SORIANO 01:26:42 01:26:40 04m 06s Veter A M M C.E.U SUDACTIU
254 75 70 FELIU FERRE ROIG 01:29:55 01:29:50 04m 15s Senior M M C.E.U SUDACTIU
304 45 71 PACO MARINE OLLE 01:31:29 01:31:19 04m 20s Veter B M M C.E.U SUDACTIU

 Classficacions completes: http://www.uacastello.com/

Mingo sort per a la marató Costa Daurada!!!

I a tots els interessats en inscriure’s a Tarragona (28/11) espavil que ja queden poques places, de moment ja som uns 15 SudActius.