II Cursa de les Roques

Quan entrem al novembre ja se sap que vol dir fred, i a Horta encara més, però això no ens trau les ganes d’anar a córrer la cursa de les Roques. Sortim des del poble Rasquera, Anna, Albert i Encarna. A Horta ens trobaríem fent un caferet a Floren, Vicent i Nelo. Desprès d’habituar-mos al canvi de temperatura, ens canviem i preparats per a començar. Mentres esperàvem el control de xip de sortida, un avi local ens gastava bromes i ens deia que estàvem bojos de fer estes coses, i durant uns moments ens va fer oblidar del que ens esperava. Amb un toc d’humor, el mateix Papa de Roma ens va beneir en aigua “bendita” i ens va donar la sortida. Uns Kms més endavant de la cursa, ens esperava per a animar-mos.

Tot l’any fent marxes, estàvem una mica asustats de com aniria la cursa, però estàvem mentalitzats del que ens trobaríem. Per al nostre nivell d’entrenament, cursa molt dura, però preciosa, unes vistes fantàstiques, realment es lo que veníem a buscar, ja que els 3 (Rasquera, Albert i Encarna) mos agrada molt aquesta zona, i per això ens vam apuntar. Anna va ser la encarregada de les fotos, i com no, d’animar-mos a l’arribada, i inclús acompanyar-mos corrents els últims metres de la cursa, i això sempre s’agraïx.

En quan al recorregut, passar per la zona cremada, ens posava els pèls de punta, tot i que tots 3 ja havíem estat a l’estiu, però tot i així, et passa per la ment la morts dels 5 bombers en l’incendi. No era una cursa apta per a persones en vèrtig, ja que hi havien llocs especialment dificultosos i molt tècnics, trams on bufava molt el vent, llocs on havies d’anar literalment a quatre grapes, o agafar-te a cordes perquè era una senda estreta i amb un precipici espectacular! Natros no vam estar a l’anterior edició, però vam sentir comentar que aquest any el recorregut anava al revés.

L’organització, avituallaments, tot perfecte! Hi havia molta gent repartida per tot el recorregut animant, inclús un avituallament en especial, el que estava a la falda de la Muntanya de Sta Bàrbara , que animaven amb una efusivitat impressionant. A l’arribada servien torrada, beguda i varios postres, un d’ells típic del poble. La bossa del corredor ens obsequiava en un vi de la zona i una samarreta per a recordar la cursa.

Per últim donar ànims a Nelo, que es va lesionar. Esperem que es recuperi pronte.

POS. COGNOMS NOM TEMPS CLUB CATEGORIA
1 MARTI BERTOMEU KIKO 02:10:39 AEC TERRA DE FANG Sènior masculí
71 SALES VILALTA FLORENCI 03:01:41 CEU SUDACTIU Veterà masculí
112 VERICAT FERRE VICENT 03:20:18 CEU SUDACTIU Sènior masculí
164 RASQUERA FIBLA JOAN 04:08:30 SUDACTIU Sènior masculí
168 PALACIOS BERNAD ALBERT 04:16:28 CEU SUDACTIU Sènior masculí
1 CABALLERO MARCOS LUCIA 03:00:58 UEC ANOIA Màster femení
17 GAMEZ TORRENT ENCARNA 04:38:20 CEU SUDACTIU Sènior femení

Encarna