Notícies Cursa

 • 19 Oct. — Inscripcions tancades

  Hem arribat a la xifra màxima d’inscrits i hem tancat les inscripcions. Els que encara heu de fer el pagament teniu fins demà per fer-lo efectiu. A partir de dijous, si hi ha baixes, anirem inscrivint corredors de la llista d’espera que hem publicat a l’espai web de la cursa.

  18 Oct. — Recordatori Pagament

  El pagament el podeu fer al TPV virtual, amb un ingrés o transferència al nostre compte de La Caixa:

  • 2100 0109 07 0200297836.

  11 Oct. — Fotografies d’equips i amics

  Pensant en el que ens comenta l’amiga Xènia, hem decidit que hi haurà un fotògraf amateur, 15 min.  abans de la sortida de la cursa com de la marxa per fer fotografies d’equips o d’amics; creiem que sempre és bonic  tenir una foto de grup abans de començar, no?  També sereu gravats per RTV Ulldecona que també hi serà.

  Per nosaltres, lo important sou vosaltres, us esperem, treballarem per fer-vos gaudir del nostre entorn

  9 Oct. –> Entrenament cursa: el 16 d’octubre en Festes de Sant lluc

  Bones companys, com sabeu, el dia 24 tenim la III Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Aquest any, com la càrrega de curses ha estat important i estan sent llargues i dures, ens hem proposat fer-la més curta i corredora que altres anys. El recorregut ha quedat en 23,5 km i hem tret la part final d’asfalt, introduint una última pujada bonica i que ens porta dins del poble.
  Com la setmana abans de la cursa tenim festes al poble (Sant Lluc), hem preparat un entrenament obert a tothom i farem tot el circuit. Esteu tots invitats (sota la vostra responsabilitat, evidentment). Si no hi ha novetats, tenim a disposició els vestidors del nou pavelló, que està dalt del camp de futbol, així que si voleu venir, el dia 16 a les 9, sortirem d’allí mateix. Al llarg del dia, al poble, hi ha una fira de productes artesanals i agrobiològics, així com altres activitats de patrimoni, paisatge i esport, així que si us voleu quedar, tindreu una mica de distracció, degustacions, etcètera + informació. Res més, que recuperem la tradició de l’entrenament i que us esperem els propers caps de setmana a Ulldecona !!!

  7 Oct. –> Us presentem el Tríptic 2010

 • 5 Oct. -> la 1ª Marató Ciutat de Castelló es compromet a facilitar-nos dos inscripcions per sortejar-les entre els participants de la cursa d’Ulldecona

 • 4 Oct. -> Obrim les inscripcions online: Inscriu-me

 • Contacteu en nosaltres a: sudactiu@gmail.com