A seguir caminant…

Després d’aquesta tercera edició ja podem dir que un cop més tant en nombre de participants, com en voluntaris ens hem superat i per tant el resultat final ha estat més que positiu. Tot això ha sigut el resultat del comportament més que exemplar que van tenir tots els participants de la cursa i de la marxa i de l’entusiasme i alegria que van intentar transmetre cadascun dels voluntaris.

M’agradaria felicitar a cadascun dels voluntaris pel treball realitzat, però crec que aquest escrit es faria interminable. Així que destacaré i em treure el barret a tots els integrants dels avituallaments, des del primer de la base, el segon de Ruiz, Muñoz, Gerònimo, Pere, …  que van haver de treure més cintes del compte, eh avituallament 3, també l’avituallament 4 format pel Centre Excursionista d’Ulldecona i liderat pel coronel Castolà i el soldat ras Gabaldà i com no l’avituallament 5, el més nombrós i guiat pels Torrent, masovers, mossos, senièncs i wiskins.

A banda dels avituallament destacar als informàtics Ruben, la pubilla de SudActiu, Mingo (el noi dels esmorzars, on estigui ell ningú es quedarà amb gana, sobretot per esmorzar, jeje i a ningú li faltarà ni mig got de cervesa) i Agus (l’home inesgotable, si n’has fet de feina campió). Les dones de les samarretes comandades per Encarna que van vestir, medir i repassar a cadascun dels participants. Als torradors i torradores, Omar, Pexo, Vincent, Bea, els Ferre, Tonya, Glòria, Ubaldo, … que van fer més de 1000 talls de carn; als barmans o barwomans com Neus, Sastre, Juanito que van esgotar tota la beguda de les neveres i que no van parar ni un segon i als futurs municipals que van parar tots els cotxes de les cruïlles del poble (Neus, Mar, Pere, Oscar, Clotet, els canareus, …). No he de deixar de banda als fotògrafs que han fet un excepcionals imatges (Mambo, miquel, gemma, …), a Navarro i Tito que amb el cotxe van repartir entrepans per a tots els voluntaris  i com no a Pere Campos que gràcies a ell cada avituallament ha tingut un control absolut en tot moment de tots els participants i del recorregut a seguir.

Aquí m’agradaria fer una petita pausa perquè també vull destacar a dos dels més “currantes” d’Ulldecona, Ramon i Maresma, que han limpiat i marcat tot el sender i a l’arribada han fixat a tots els finalistes de la cursa i marxa. Per acabar un apunt especial per als dos animadors de la festa, Fernando , alias l’speaker impacient, que dona sortides abans d’hora i que en té per a tots i totes i Emma que quan comença a xerrar dalt d’un escenari no hi ha qui la pari i que ningú és capaç de sortir i marxar fins que ella no diu:

gràcies a tots i a totes per haver fet possible aquesta tercera edició!!!!

Ens veiem el proper any!!

Feliu F.