Un diumenge a La Ràpita

Bé, un èxit de participació falduda-sudactiu a la III Cursa i Caminada Popular de La Ràpita. Quan analitzes la foto, te’n adones de lo bonic que és el grup, l’equip, el companyerisme , etc… i ara recordes la bona estona que vas passar. Si, cadascú amb les seves possibilitats, va córrer, va intentar fer la seva marca, o si més no, fer un temps d’acord amb els seus entrenaments; però el que conta és el fet, poder compartir un esport, un temps de lleure, una samarreta, un equip,…no ho veieu així; no obstant penseu que a tots ens unia el nom del nostre poble: Ulldecona.

Us deixo els links de: * La Cursa * Classificacions * Fotos

Voldria fer una menció especial a aquells que ens veuen desde la barrera, que ens animen quan passem, que ens guarden les claus, que ens fan la foto d’equip, etc… gràcies molt especials a Alicia i Enric, que quan no corren sempre estan allí, animant a les seves parelles, però sempre ens cau als demés alguna cosa, gràcies.

NOTA: Recordem als participants de la 1 Cursa PL de Tortosa del passat 12 de setembre.

MNG