El B, a Falset

L’equip de Sudactiu-B o els + 35, vàrem anar a la Cursa de Falset. Abans de sortir del poble vam coincidir amb els joves que marxaven a Catí; . nosaltres a la terra del vi.

De camí a Falset, agafem a l’amic Marc Torrado, del Coll de l’Alba Running, company meu a la cursa d’Alfara.

Abans de deixar les bosses al guarda-robes vam veure a Puça (Albert Giné: finisher Marató dels Sables 2010) ens va fer una foto i li diem que es fiqui, ell i el seu germà, amb nosaltres, donar una mica de catxé al B.

Cursa, 22 Km. corredora, muntades i baixades, alguna part tècnica, però en resum cursa ràpida amb un final de pujada tècnica. Els cinc que vam anar vam estar contents dels nostres resultats, Floren va ser el primer que va arribar, a dos minuts entrem Marc i Jo, Vicent una estona després i quan marxàvem a la piscina veiem entrar a Nelo, l’esperem i a prendre el bany. Classificacions

Floren: es va sorprendre a ell mateix del bon resultat aconseguit; Marc i jo varem pagar la gosaria d’anar a Alfara i al cap de 6 dies a Falset, després d’un estiu pobre d’entrenaments, Marc va tenir problemes als quadríceps i a mi em van muntar els bessons a 2,5 Kms. de meta, vaig clavar; i us ho dic en serio, sinó és per Marc que em va ajudar a baixar-los, no arribo; gràcies Marc pel teu companyerisme. Vicent: bé i bé, fort, es nota que ve del món de les bicis, seguiu-lo què… i Nelo després de la bona marxa de Fredes-Paüls, volia baixar de les tres hores i ho aconseguí; al final tots contents,….en serio, ens ho vam passar molt bé i vam riure molt. Fotos-Cursa

El diumenge al 10 K de Tortosa ens van representar Cèlia ( s’està especialitzant amb l’asfalt) i Floren (si, dos curses seguides). Cursa amb molta calor i una nova cursa que neix, que a poc a poc anirà millorant. Esperem veure els temps oficials del dos.

Bé, a l’espera dels comentaris dels protagonistes: ens veiem a la Ràpita. Vaia foto d’equip que podem fer a la sortida, que algú porti una càmara !!!

Una alternativa al 10 K de  La Ràpita, dels nostres amics de Godall.

MNG