I CURSA – XI MARXA POPULAR NOCTURNA TIVISSA-L’AMETLLA DE MAR

Aquest dissabte a la nit, es vam presentar a l’Ametlla de Mar, Antonio Ruiz i jo mateix. Un parell d’autobús ens esperaven.

En uns 35 0 40 minuts vam arribar a Tivissa, amb un vent molt molest.
A les 22,57 h. Van donar la sortida de la curs (uns 15 minuts després la marxa que era exactament el mateix recorregut). Una exigent pujada per una senda i enllaç amb un ample camí de pujada, fins el primer avituallament i com sempre un terrible dolor als “empeines” dels peus, (no se com s’escriu en català) que a la mig hora, desapareixen.

A partir d’aquí, pistes i mes pistes (molt dures en la seva majoria) i fent continues baixades i pujades (suaus, però emprenyadores). Antoni va agafar un bon ritme i vam començar a passar a uns pocs corredors.
A uns 12 km. del final, les pistes super dures i l’asfalt serien els reis, en especial els últims 6 km per una carretera que arriba a l’Ametlla de Mar.
A la meta, una dutxa i un “bocata”. Decepció, no hi ha samarreta, ni detallet (tret una polsera re-flectant que van donar a la sortida) i tampoc diploma amb el temps.

Respecte als nostres temps, per un bon rodador serà dolent, però per mi son una passada, 3h 25 ‘. Antonio podia haver baixat una mica més, però es va acoblar al meu ritme i vam arribar junts.

A les quatre a casa, un far per dormir (masses gels amb cafeïna) i bosses de gel per calmar alguna zona castigada amb excés. Bona nit.

TITO CABANÉ