Fredes-Paüls / Sensacions

– Primer de tot dir que la cursa és molt xula a nivell de vistes i senderes pels ports, realment són espectaculars i que lo detall de fer un tros de nit, també molt bonic a part de ser la meua primera vegada
– En segon lloc, dir que la vaig trobar duríssima, sobretot la baixada a Paüls, a més tenint en conte que no estic molt fi d’un ginoll se me va fer eterna. Hasta la baixada vaig anar bé, les pujades caminant, los trossos plans i en una mica de pendent trotant, pero lo tros final me va destrossar.
– En tercer lloc, dir que tot i que vam estar 8 hores (una autèntica barbaritat) no se me va fer pesada a nivell de temps pel monte.
– En quart lloc, el dilluns vaig estar fatal: a dures penes podia caminar i baixar escales era quasi impossible. 

El dilluns us haguera dit que era la meua última cursa d’aquest estil, però crec que canviaré d’opinió però….

Ah, i jo que vaig fer la marató, al menos a nivell personal vaig trobar molt més dura la travessia nocturna que la marató, però molt més.

Bé, fins la pròxima amics…i qui sap que faré el proper any…
Domingo Nofre

Deixa un comentari