Fredes-Paüls / Sensacions

– Primer de tot dir que la cursa és molt xula a nivell de vistes i senderes pels ports, realment són espectaculars i que lo detall de fer un tros de nit, també molt bonic a part de ser la meua primera vegada
– En segon lloc, dir que la vaig trobar duríssima, sobretot la baixada a Paüls, a més tenint en conte que no estic molt fi d’un ginoll se me va fer eterna. Hasta la baixada vaig anar bé, les pujades caminant, los trossos plans i en una mica de pendent trotant, pero lo tros final me va destrossar.
– En tercer lloc, dir que tot i que vam estar 8 hores (una autèntica barbaritat) no se me va fer pesada a nivell de temps pel monte.
– En quart lloc, el dilluns vaig estar fatal: a dures penes podia caminar i baixar escales era quasi impossible. 

El dilluns us haguera dit que era la meua última cursa d’aquest estil, però crec que canviaré d’opinió però….

Ah, i jo que vaig fer la marató, al menos a nivell personal vaig trobar molt més dura la travessia nocturna que la marató, però molt més.

Bé, fins la pròxima amics…i qui sap que faré el proper any…
Domingo Nofre