Samarretes

Abans de la nocturna, i aprofitant que aquests dies gairebé tothom mirarà el bloc, iniciem el tema de les samarretes SudActiu 2010. Hem tardat una mica, però ara hem de ser molt ràpids, l’estoc és limitat i si no confirmem ràpid la comanda ens podem trobar en que s’ha acabat i hem de fer canvis.

Com sempre intentem ser el més àgils i flexibles possibles, però anem aprenent i serem estrictes amb el tema de pagament,  talles, etc. Seguint aquest enllaç anireu a parar a un formulari on us demanem la informació que ens fa falta. Us demanem el nom, la talla i la forma de pagament que teniu prevista.

Sobre les talles, podeu parlar en Feliu que ha vist les samarretes, però són Nike, així que suposo que casi tots en teniu alguna per provar-vos i saber quin tipus de tallatge tenen. Les talles no les podrem canviar, la que poseu al formulari serà la que us donarem.

Sobre el pagament, podeu pagar personalment a Feliu o a Agus, també podeu pagar-li a Omar (Clínica Animalons) o a Emma (Nouart Joies), per últim, el més pràctic per a natros, ens podeu fer un ingrés o transferència al nostre compte de la Caixa: 2100 0109 07 0200297836 indicant el nom que heu posat al formulari.

La data de la comanda serà el principi de la setmana del 5 de juliol i només demanarem les samarretes que tinguem pagades, com hem dit, hem d’anar molt ràpid. Podeu comprovar si s’ha fet bé la petició visitant aquesta pàgina. Allí on posa “Pagament Rebut” anirem actualitzant tal i com anirem rebent els diners. Hem ajustat el preu al màxim i ha quedat en 23 €, no és un número massa redó per fer el pagament però tots les € que puguem retallar són bons (si algú li va millor pagar 25 farem un esforcet i ens quedarem els 2 € com a propina).

Per acabar (ho he posat al final per obligar-vos a llegir les condicions ;)) aquí teniu les imatges dels models de samarreta:

Gràcies i feu la màxima difusió que la informació ha d’arribar a tothom com més ràpid millor!

Agus