Ja estem al juny!

Sí, ja hem arribat a aquest mes que significa el final de la primavera i el principi de l’estiu. A part d’això, també és un mes carregat de curses, marxes i reptes de tot tipus (per això anem entrenant, com podeu veure a les fotos). Per veure una mica com estem i on anem farem una mica de repàs i de llistes:
trio

  • Cursa del llop. Aquí tenim gent en totes les proves, podeu afegir-vos a la llista, encara que les inscripcions s’acaben avui o demà.
  • Marxa nocturna Fredes-Paüls. Un clàssic i primera parada, gairebé obligatoria, per entrar al món de les marxes de resistència i Ultres.
  • Andorra Ultra Trail. Una animalada, la volta a un país. 112 km i 9.700 de desnivell positiu (19.400 acumulat!!!!!!).
  • 10 mil a les Cases. Un debutant en aquest mes de juny i una bona oportunitat de fer 10.000 mts prop de casa i amb la companyia constant del mar.

VInga, aneu fent llista als comentaris.

Ai!! dos apunts finals que se’m passaven:

  1. Ja estem mirant samarretes. En breu tindreu més notícies però de moment podem avançar que hi haurà model amb màniga curta i en tirants, tant en versió masculina com femenina i el preu rondarà els 20-25 €
  2. M’ha comentat la gent de fer un calendari per saber, amb una mica d’antelació, els plans de cadascun. Hem de mirar-ho una mica més però de moment se m’ocurreixen dos opcions:
    1. Fer un document de google que TOTHOM podria modificar. És l’opció fàcil, però QUALSEVOL podria modificar-lo o borrar-lo per tocar la moral.
    2. Que tothom que estigue interessat es faci un compte de Wheriz. És gratuït i molt interessant, jo ja el tinc i podríem crear un grup de SudActiu.

Ara sí, teniu els comentaris per comentar-ho tot plegat.