DUATLÓ DE SANT JOAN DEL PAS

Després de l’èxit de la primera edició i del contentament general dels participants, tots teníem per suposat que la segona edició de la duatló es duria a terme. Finalment i per raons extraesportives això no podrà ser. Per tant queda anul·lada la duatló que havíem d’iniciar el 19 de juny. Ho sentim molt per aquella gent que ja se n’havia fet la idea i que estava entrenant per a l’ocasió, però els primers sorpresos hem estat nosaltres. Hi ha vegades que tot i les ganes i l’esforç per realitzar alguna cosa no és suficient i es necessita d’un suport extra que aquest cop no hem tingut, tot i això seguirem intentant-ho per a l’any vinent.

Gràcies a tots i totes per confiar en nosaltres i torno a repetir que ho sentim molt, però hi ha factors que no depenen de nosaltres.

SudActiu