Cursa del Llop (I)

Ahir vam començar la cursa del llop i no podíem fer-ho millor, Agus va poder acabar la marxa cicloturista, per tant el relleu continua competint, però lo bo va arribar a la Cursa de Muntanya, on Lluc va guanyar la classificació general i Paco la categoria Màster.
Us deixem l’enllaç a les classificacions i unes quantes fotos, quan puguem ja actualitzarem l’entrada amb explicacions més detallades.

Ah! i molta sort a tots els que participen avui!!

SudActiu

4 Comments

  1. Bueno Agus, tot i k no et conec personalment, però he sentit molt a parlar de tu, primer que tot per en Joan Brunet i segon per en Mingo Vidal, dos grans persones per mi. Doncs res, no es una reflexiò k he fet sinò, k son moments viscuts a la meva vida que m’han portat fins aquest punt, si més no contenta amb aquestes reflexions com tu dius, creus que els objectius i tot que anheles en aquesta vida, s’aconsegueix amb voluntat i constància.
    I sobre en Toni, doncs la veritat, per tot el viscut al seu costat en moments durs per mi, doncs crec q es molt bona persona persona i que es mereix un canvi a la seva vida, però com dic ha de tenir constància i voluntat, q això amb ell de vegades es dificil, si més no, estic orgullosa perque la meva etapa a la seva vida li a servit per alguna coseta, q veig k encara conserva…. com per exemple corre!!!!
    Però en fi ànims a tots/es,k crec q això es una experiencia q s’ha de viure intensament…..

  2. Gràcies pel comentari Rebeca. Fas una reflexió molt bona sobre valors molt importants per aconseguir qualsevol cosa.
    Moltes gràcies per llegir-nos!

  3. Ara bè, jo volia donar ànims a en Toni, perquè es mereix moltes coses i, espero k tingui força, voluntat i constància, perque això és essencial per aconseguir els objectius k ens plantegem a la vida…. Jo no sòc ningù, però per tot el k vaig viure al seu costat i per tot el que el conec, li desitjo molta sort!!!

  4. Veig que en poca gent feu molta faena, així m’agrada, jeje. 20ga felicitats a tots els llops!!! va cali q enguany estas q ten surts. 20ga fins la nocturna

Deixa un comentari