Cursa del Llop 2010 (II)

Ufff, quin munt de coses a explicar i que bones que són totes. Començaré amb el més important, la primera victòria en una Cursa de Muntanya en categoria absoluta. Fins ara Paco ens té acostumats als podis i les victòries en categoria Màster (va tornar a guanyar el dissabte), Lluc també és un habitual dels podis sènior i, ja l’any passat, va aconseguir un segon lloc precisament en la Cursa del Llop, però mai havíem aconseguit ser els primers en arribar a una meta. Ja no ho podrem dir més, el dissabte a migdia Lluc va mostrar el magnífic estat de forma que ha aconseguit i va tindre la cursa dominada en tot moment, va controlar el grup a la primera part, una pujada més tècnica i dura que en anys anteriors i va forçar més la màquina baixant cap a l’Ampolla, arribant primer amb un temps de 2h35’14”, amb quasi un minut sobre el segon.

Com dèiem, Paco va ser primer màster amb 3h06’31, Pedro va acabar 19è en 2h56’05”, Mingo 36è en 3h07’22” i Carlos 63è amb 3h29’21” (Classificació completa).

De moment ho deixo aquí, podeu veure més fotos a l’apunt anterior i en posteriors entrades us explicaré la resta de proves on hem participat i el resultat del nostre relleu, una gran experiència que et permet començar a sentir l’esperit del Llop!