X Cursa de Paüls

Bé, primer que res, està clar que aquest any la colla de Sudactius no arranquem. Que a una cursa com la de Paüls només siguem 2 deixa ben clar que enguany la cosa no va massa bé. Haurem d’esperar temps millors, que segur que vindran i tornarem a fer goig allà on anem.

Una vegada aclarit això, podem anar a la cursa, que va tornar a ser genial. Jo era la tercera vegada que tenia l’oportunitat de fer-la i vaig xalar molt. Gairebé tres hores d’esforç que passen volant, pujades i baixades que s’enllacen en una naturalitat increïble, senders de tot tipus però molts que semblen fets expressament per a córrer, un ambient molt especial (sobretot a la Punta de l’Aigua, pas que s’està començant a fer mític), una baixada final que sempre treu el millor de mi i una torrada final que et posa al puesto (en l’ajuda de l’aigua fresqueta de Paüls, tan famosa com les seues cireres).

Pel que fa a la competició, no anàvem amb cap aspiració, tant Ramon com jo teníem ganes de disfrutar corrent, patir el necessari, però sense cap objectiu clar. Així que vam acabar molt contents, no ens vam fer mal, vam donar el que teníem i ens ho vam passar molt bé.  A més, oficialment som 29è i 89è de Catalunya, no està malament 😉

Res més, aquí teniu les fotos que hem anat recollint, les classificacions i només ens queda animar-vos de cara a la propera, que el circuit no para i la muntanya ens espera.

Classificació Completa

Resultats destacats

Posició Cognoms Nom Temps Categoria
1 SOCIATS ASENSIO JUST 2:22:45 Sènior masculí
2 MARTI BERTOMEU KIKO 2:27:42 Sènior masculí
3 EL QAYED AHMED 2:28:34 Sènior masculí
…..
14 ANTONES POY CARLOS 2:48:18 Sènior masculí
….
29 JUAN-CAMPS CASTELL AGUS 2:58:36 Sènior masculí
89 TORRENT  BELTRAN RAMON 3:23:08 Sènior masculí

4 Comments

 1. Per cert felicitats a tots els que heu anat a Paüls!!!

  Eic Monxu i estos cabirons d’on els has tret????? Això de la cala i les caleres veig que te senta prou bé, jeje.

 2. Mingo!!!!!!!!! S’ha de ser optimista, i s’ha d’entendre que la gent té obligacions, molts dels que correm encara tenim una inestabilitat en la feina, estudis, amors, economia, … . Si et serveix de consol ja estic entrenant i ja he acabat les opos (per cert aprovades), així que quan vulgues ja estic apunt tant per entrenar com per fer curses.
  Ara estic pensant si fer la del llop (depen com arribe pq sol fa dos setmanes que entreno) i la que segur que faré la nocturna de finals de juny. Anima’t i la podem fer jutns un bon grupet. L’any passat la vam acabar un grup de 4 (Monxu, Pamies, Hermini i jo) en 6 hores i mitja, i aquest any monxu i jo tornarem segur!!!

  Va anima’t i per a la setmana vinent, el dimarts podríem quedar al centro excursionista sobre les 10 de la nit per parlar de diversos temes!!!

 3. Mingo, jo crec que vindran temps millors com diu Agus. De moment animar-vos a tirar avant i a no desanimar-se. Espero que poc a poc la gent (m’incloc) es vagi posant en forma i pugui començar córrer més regularment, ja no dic al vostre nivell 😉

  Salut !!

 4. Com diu Agus, lo d’enguany a Sudactiu, ens ho hauriem de fer mirar entre tots, i mentre veiem grans colles, com la Senia, Alcanar, inclús Masdenverge, nosaltres cada dia som menys i més disgregats; i en canvi cada cop veig a més gent corrent.
  Crec que em de reunir-nos i pensar si volem fer algo més del que estem fent, o simplement ens quedem igual. Això si, no pot portar el carro, Agus, Feliu, Mingo, etc. cadascú i quan pot; sinó que em de involucrar a més gent i em de comprometre’ns una mica més en serio. Lo primcipal, crec jo; és reunir-nos i dir quin tipus de colla de runners volem, i que hem de fer, i el que s’acordi s’ha de portar a terme. Si diem farem això, i lo altre i lo de més allà,… i no fem res al final, la gent: passa.
  Vaig començar a correr, segueixo corrent, i vull córrer.
  Perquè ? 15 Kg. menys, quasi no fumo i sobre tot em trobo bé. Però si puc córrer amb companys del poble per aquests pobles, segur, segur, em sentiré millor.
  Una abraçada a tots els runners i al amic Agus en especial, com a fundador de tot plegat.

Deixa un comentari