X Cursa de Paüls

Bé, primer que res, està clar que aquest any la colla de Sudactius no arranquem. Que a una cursa com la de Paüls només siguem 2 deixa ben clar que enguany la cosa no va massa bé. Haurem d’esperar temps millors, que segur que vindran i tornarem a fer goig allà on anem.

Una vegada aclarit això, podem anar a la cursa, que va tornar a ser genial. Jo era la tercera vegada que tenia l’oportunitat de fer-la i vaig xalar molt. Gairebé tres hores d’esforç que passen volant, pujades i baixades que s’enllacen en una naturalitat increïble, senders de tot tipus però molts que semblen fets expressament per a córrer, un ambient molt especial (sobretot a la Punta de l’Aigua, pas que s’està començant a fer mític), una baixada final que sempre treu el millor de mi i una torrada final que et posa al puesto (en l’ajuda de l’aigua fresqueta de Paüls, tan famosa com les seues cireres).

Pel que fa a la competició, no anàvem amb cap aspiració, tant Ramon com jo teníem ganes de disfrutar corrent, patir el necessari, però sense cap objectiu clar. Així que vam acabar molt contents, no ens vam fer mal, vam donar el que teníem i ens ho vam passar molt bé.  A més, oficialment som 29è i 89è de Catalunya, no està malament 😉

Res més, aquí teniu les fotos que hem anat recollint, les classificacions i només ens queda animar-vos de cara a la propera, que el circuit no para i la muntanya ens espera.

Classificació Completa

Resultats destacats

Posició Cognoms Nom Temps Categoria
1 SOCIATS ASENSIO JUST 2:22:45 Sènior masculí
2 MARTI BERTOMEU KIKO 2:27:42 Sènior masculí
3 EL QAYED AHMED 2:28:34 Sènior masculí
…..
14 ANTONES POY CARLOS 2:48:18 Sènior masculí
….
29 JUAN-CAMPS CASTELL AGUS 2:58:36 Sènior masculí
89 TORRENT  BELTRAN RAMON 3:23:08 Sènior masculí