Marxa marató BTT del riu Ebre

Pos sí xiquets, avui ha tocat BTT (encara que també ha tocat asfalt com Mingo ens explicarà en un futur post). I hem tingut una mica de tot.

A les 7.15 sortíem Lluc, Ramon i jo cap a Xerta. A les 9 teníem la sortida, però volíem anar en temps que això de les bicis requereix una mica de preparació i tampoc cal apurar. Allí, una vegada recollits els dorsals i preparat les bicis, hem trobat a Mingo i a Pomada, els únics que han vingut de la Penya Ciclista.

Sortim, més tranquils de l’esperat i, després del tram inicial de via verda, hem anat encadenant pujades i baixades, pista i sender, terra i ciment movent-nos sempre prop del riu i recorrent els pobles que en b/veuen les aigües. Anàvem més o menys junts, Pomada i Mingo davant, Lluc propet, jo una mica més atràs i Ramon una mica més. Arribant a Miravet i abans del pas de barca, aprofitant que estava la separació entre curta i llarga he optat per fer la curta i tornar cap a Xerta. Era això o plegar, tenia una molèstia cada vegada més incòmoda a la part posterior del genoll i que me feia patir de cara a futurs esdeveniments (encara em fa mal ara).

D’aquí al final ha seguit la mateixa tònica, gaudint del paisatge i del recorregut, jo aprofitant per fer fotos i xerrar amb la gent dels avituallaments i al final hem arribat casi junts (uns s’ho han currat més i altres (jo) menys), però tots hem menjat i begut el que ens tocava.

Una mica més tard ha arribat Ramon, que també s’ha avituallat com tocava (una mica d’amanida de pasta, cerveseta i fruita i pastes per endolcir-ho una mica) i cap al cotxe i cap a casa. Al final un bon dia, hem xalat, hem saludat als coneguts que sempre ens anem trobant per aquestes muntanyes que tant ens agrada aplanar i ja tenim una nova experiència per explicar-vos 😉

Aquí les fotos:

I les de Mingo