Agenda

Ja estem de ple a la primavera, arriben les orenetes, floreixen els arbres, la gent s’enamora i les possibilitats de fer esport es multipliquen. Davant d’aquesta gran oferta (per fer esport, l’amor ja us el deixo per a vatros) farem un petit recull de les activitats que vénen i cadascú que trie on vol anar i amb qui:

  • 23 de maig. Cursa de Muntanya de Paüls. Sobren els comentaris, una de les curses més boniques que existeixen, dura, tècnica i amb trams que treuen la respiració (per bellesa i pendent, tot s’ha de dir). Aquest any també és el Campionat de Catalunya Individual, així que us podeu anar oblidant dels podis 😉 Seran 23km amb 4000 mts de desnivell acumulat.
  • 29 de maig. Dia de les seleccions catalanes a Tortosa. Entre moltes altres activitats es farà una divertida cursa d’obstacles per l’interior de la ciutat (seran 7km de sorpreses i alegria, incloent un salt al riu). La festa acabarà en un concert.Seleccions catalanes
  • 30 de maig. 4a Marxa marató del riu Ebre a Xerta. Sí xiquets, aquí no només correm a peu. El diumenge 30, tots els que us agrada la BTT teniu l’ocasió de pedalar a Xerta. Dos recorreguts, terreny molt variat i amb la diversió assegurada. Ah!, cal portar llum que es creuen túnels de la via verda on hi ha fantasmes amagats.
  • El cap de setmana següent, de moment us deixo descansar, serà l’elecció de la reina, així que tots al ball a ajudar a la barra (podeu ajudar detràs servint o davant consumint).
  • Per al juny tindrem la Cursa del Llop, la duatló de Sant Joan (si Déu vol), la marxa nocturna Fredes-Paüls i, alguns, l’Andorra Ultra Trail. Però ja ho anirem explicant que no s’empatxe ningú 😉

Això és tot, si voleu podeu anar fent llistes als comentaris i animeu-vos que el bon temps ja està aquí!!