10k. Alcanyís

Després de vàries curses de muntanya i de la decepció que va ser assabentar-me que als 10 Km H2O de Castelló sols havien 9,3 Km.; m’havia de provar en un 10.000 a veure com estava, i aquest si, homologat. Era l’excusa perfecta, per passar un cap de setmana genial, fira medieval a Alcanyís, hotel davant la Catedral, cotxes clàssics i cursa solidària per nens.

La cursa, pos no es va poder complir l’objectiu que era baixar de 40’; no vaig poder aguantar la llebra tota la estona, i encara que se que no era un 10 Km. per fer marca, si que em feia goig fer-la, és allò que sempre per dintre pensem, no? ; no hi ha excuses, a seguir entrenant…

Lo millor de tot, compartir una cursa de menys d’un Km amb Maria, guapíssim…

Temps oficial: 40’ 44” ;

Temps real: 40’ 38”   (4′ 04″ Km.)

http://www.10kalcaniz.es/

Propera cursa d’asfalt planejada: 

Mitja Marató Ajuntament de Vila-Real

Nota: gràcies a vosaltres, cada dia en som més, …

Mingo