Prèvia de la Ràpita

Ei!!!! qua això ja està aquí. Aquest cap de setmana torna a haver-hi cursa del circuit de les Terres de l’Ebre i després de les 2 primeres curses on uns pocs valents i valentes van defensar els colors de SudActiu, aquesta setmana fem un desembarc important i anem amb un equip bastant més nombrós.
Us copio els horaris perquè l’amic Agustí ens ha posat la sortida ben prompte, així que espavil i que no s’adormigue ningú:

Entrega de dorsal

  • Dissabte: de 16 a 20h a la piscina (La Ràpita)
  • Diumenge: de 7 a 8h a la piscina (La Ràpita)

Dia de la cursa

  • A les 8h es farà el Breefing a la plaça del coc per la cursa i la marxa.
  • De les 7’45 fins les 8’45 es farà el control del canicross a la piscina.
  • LA SORTIDA DE LA CURSA SERÀ A LES 8:15 DEL MATÍ
  • LA SORTIDA DE LA MARXA SERÀ A LES 8:30 DEL MATÍ

Natros sortirem de la Mera a les 7:00, si algú vol fer el café, tallat, sol i sombra, etc. a les 6.45 allí. Com heu vist, es pot recollir el dorsal el dissabte a la tarde, si algú hi va i me’l vol agafar li agrairé (Agus) i si no, pos ja l’agafarem el diumenge pel matí.

Fins diumenge!!!

Agus