Miravet i Cambrils

El diumenge 28 es van celebrar les curses de Miravet (Muntanya) i Cambrils (Mitja Marató), en les dues hi va haver participació de membres de Sudactiu. A Miravet vàrem anar Frank Salas, Guti, Santi i Mingo a la cursa; i l’Encarna i l’Albert varen fer la marxa; a Cambrils ens va representar la Cèlia i l’Enric. Miravet va ser una cursa molt ben organitzada, varen cuidar tots els detalls, inclús hi havia animació als avituallaments i va haver una bona rostida al acabar, on va haver de tot. Cal destacar la gran bossa de corredor que van preparar, no va faltar de res. A la cursa, pos dir-vos que va ser una mica perillosa, va haver alguna baixada que l’havies de mirar tranquil·lament, per no prendre mal,  i el que passa de vegades que coincideixen marxa i cursa, que ens trobem tots junts i fa respecte els avançaments per sender. No obstant, en resum, una gran feina dels amics de Miravet. Resultats: espectacular Frank Salas, un gran temps, i sobretot ara, que ens fan falta els referents del passat any, Santi i jo, com sempre, a meitat taula, vigilant de no prendre mal; i Guti, increïble la valentia demostrada, esforçant-se més, dia a dia, a fi de recuperar el nivell de fa dos anys i va acabar la carrera amb unes greus molèsties al genoll, espero que s’hagi recuperat aquesta setmana. L’Encarna i l’Albert van realitzar la marxa a un bon ritme, quasi van arribar els primers, us esperem a alguna cursa, va que ja quasi esteu preparats.

PG PC Corredor Temps Mitja Equip
1 1 ELQAYED AHMED 1:45:38 0:05:02 UEC-Tortosa
1 1 DEBATS RAGNA CATHELIJNA 2:10:51 0:06:14 C.E. XERTA
40 SALAS MONTERO FRANCISCO 2:11:07 0:06:15 CEU-Sudactiu
84 VIDAL SORIANO DOMINGO 2:21:36 0:06:45 CEU-Sudactiu
116 PRADES SABATER SANTI 2:33:58 0:07:20 CEU-Sudactiu
211 GUTIERREZ MARTINEZ JUAN 3:29:46 0:09:59 CEU-Sudactiu

Mitja Marató de Cambrils

Cambrils: ens alegrem molt per Cèlia que va fer la seva millor marca en Mitja, m’ha comentat que la fita per aquest any és baixar de 5’/Km, ja està al caure, i també estem contents de veure a Enric acompanyant-la. Felicitats als dos. Ens comenta que va ser una cursa molt ben organitzada i que s’ho van passar molt bé, ànims i a per la pròxima.

PG PF Corredor Temps Mitja Equip
427 17 CALLARISA BEL, CELIA 1:47:35 0:05:05 CEU-Sudactiu

Nota: la propera setmana, si Déu vol, us contaré que tal la Marató de BCN, quatre representarem a  Sudactiu; esperem arribar tots sans i estalvis.

Mingo