Del Pastisset a la Carxofa

1ª Cursa del Pastisset – Benifallet (per Cèlia )

El diumenge 31 de gener ens van desplaçar uns quants falduts a la cursa de Benifallet. vam correr a la cursa Ramon Callarisa, Albert Palacios, Juan Gutierrez, Encarna Gámez, Sónia Bel i Cèlia Callarisa i a la marxa Alicia Gil, Marisin Forcadell, Xavi Torrent i Josep Ollé.

Temps cursa:  Ramon 4:02,  Cèlia 4:47,   Guti 5:16 //  Albert,  Encarna  i  Sónia:  abandonen.

Cursa de 25,2 km amb un desnivell positiu de 1400 m. Per ser la primera del circuit vam començar forts, va ser dureta i vam patir una mica de fred ja k quan vam arribar a la punta més alta (Cardó) nevava; quin fred !!! això va fer k és fes més pesada, però en general molt bé.

Res més, animar a  Albert i Encarna per a la pròxima cursa, ja k feia temps que no corrien i a Sónia k va ser la seva primera cursa de muntanya, l’any passat només va fer marxes.

Salut!!

Mitja Marató Benicarló (per Mingo )

El diumenge 7, segona etapa BCN 7/3, falta un mes i ja estem a la recta final. Estava content, ja que era una carrera que ha priori havíem de ser sis del poble, encara que fossin carnavals, però, al final vam ser 3, quasi bé, últimament, els mateixos de sempre; va! que mos falten més rogets…

Arribem a Benicarló, fem el caferet i alhora d’anar a fer-mos la foto d’equip, veiem als companys de la UEC-Tortosa, com no podia ser menys, els hi demanem de compartir la instantània, cosa que accepten de bon grat; va ser un orgull per nosaltres. Ahmet comenta que últimament no s’ha entrenat massa, però ja sabem com és, encara que s’entreni poc, és una fletxa, no?; jo no obstant l’aviso de que els de Castelló estan molt forts, amb temps d’1:10, que vigili, ja ho vam comprovar fa dues setmanes a Benicàssim.

Amb una mica de “no massa claredat” comença la cursa, com no havia portal ni catifa, alguns ens pensem que és una sortida neutralitzada, bé, natres sortim pel final. Però no, anava de debò, apretem les dents i cadascun és situa, a poc a poc, a les seves posicions. Dos voltes a un circuit de tres parts: una primera de caminals (part de Penyiscola), segona baixada al passeig marítim i anar cap al polisportiu i la tercera per diferents carrers de la ciutat. Al arribar em comentem que hem fet 500 m. de més, jo ja, vos ho dic en serio, amb tants GPS’s que hi ha, ja no entenc res. Carlos i jo fem més temps que ha Benicàssim, vora 2 mín. més i Cèlia fa marca personal, es troba molt feliç, no obstant penseu que nosaltres dos vam anar a esperar-la als últims metres per donar-li molts d’ànims, no ens ho haguéssiu perdonat, no fer-ho; i Enric donava ànims i feia de fotògraf; sinó s’anima a córrer acabarà sent el fotògraf oficial de Sudactiu i qui sap de quants clubs més.

Classificacions

PG PC Corredor/a Temps Mitja Equip
1 1 MEDALL JUAN JAVIER 1:13:02 0:03:28 Evasion Running
11 5 AHMED ELQAYED 1:18:45 0:03:44 UEC-Tortosa
49 16 ENA CABALLÉ FERRAN 1:28:14 0:04:11 UEC-Tortosa
50 15 VIDAL SORIANO DOMINGO 1:29:13 0:04:14 CEU-Sudactiu
93 29 GABALDA CURTO CARLOS 1:35:41 0:04:32 CEU-Sudactiu
125 1 ANTO CASTELL LEO 1:40:50 0:04:47 UEC-Tortosa
126 2 FERRERES SEBASTIA Mª ELENA 1:40:50 0:04:47 UEC-Tortosa
168 6 CALLARISA BEL CÈLIA 1:48:52 0:05:10 CEU-Sudactiu

La grata sorpresa ens la comunica avui Celia amb aquestes paraules:

“Al final he fet pòdium he quedat la 6ª general i com són no acumulatius m’ha tocat copa per categoria senior femeni. Je je !! Celia”

Ojo amb la progressió de la Celieta,… pro tots els que correm +/- junts fa un temps sabem de la seva persistència i constància, a seguir esforçant-te campiona…

Setmana vinent, ànims als que anireu a Ginestar, esperem que vagi molt bé la carrera i no prengui mal ningú. Jo la setmana vinent, vaig a BCN ½ Marató amb un altre Mingo, si, Nofre, a fer la tercera etapa.

Nota: BCN 7/3 inscrits: Jordi Ramada, Paco Mariné, Carlos Gabaldà, Mingo Nofre i jo mateix; que sàpigue.

Nous reptes…. fem equip o què ?