Agenda del cap de setmana

Aquest cap de setmana es presenta molt intens. Com cada vegada som més gent i fem més coses mos passa això, que tenim activitats i gent per tot arreu, i això que no hi ha cap cursa!!

En primer lloc, hi ha gent del CEU que aniran a fer raquetes de neu al Pirineu. S’anirà al refugi de Cap de Rec i s’intentarà fer un cim molt facilet, la Tossa Plana de Lles. Esperem que el temps acompanye i s’ho puguen passar molt bé.

Per als que ens quedem aquí també tenim opcions per escollir, l’únic mal és que són les 2 el diumenge. Començarem pels de les rodes. El diumenge els companys de mont-bike d’Amposta han organitzat una quedada a Ulldecona. Han quedat a les 9 a l’Ajuntament i tenen previst pujar a la Cogula, baixar cap a la Revertera, pujar per la Rajolera, arribar fins al de Caldera i baixar per la sendera per tornar a Ulldecona. Podeu vore tota la informació al seu bloc. Per als que preferiu córrer, els rapitencs faran el reconeixement de la seua cursa també el diumenge. Han quedat a les 8.30 al Camp de Futbol i prometen (i és veritat) que aniran de tranquis. Sembla que el dissabte també s’ha organitzat un reconeixement de la cursa de Miravet, però ara mateix no tinc més informació, si m’arriba alguna notícia ja ho posaré als comentaris.

Aquest és el menú, podeu escollir!!!

Agus