Recordatoris i avisos

Hola familia, continuem l’activitat, aquesta vegada amb alguns avisos i recordatoris.
En primer lloc, recordar-vos a tots els que voleu llicència (TOTS) que vam publicar un post on donàvem les instruccions per fer-ho. Tenim 3 pagaments dels quals no tenim dades, podeu parlar en natros o en algú del CEU si heu fet el pagament per confirmar que les vostres sí que les tenim.

En segon lloc, per als que tingueu ganes de córrer, l’últim diumenge de gener comença el circuit. Ho fa amb una cursa a Benifallet (I Cursa del Pastisset), cursa nova però segur que estarà molt bé i ens tractaran perfectament. Les inscripcions ja estan obertes.

Posant la vista més a prop, el dia 17 els de la UEC Tortosa fan una sortida; Rasquera-Tortosa. Podeu trobar informació al seu bloc. Serà un dia interessant perquè segurament provarem el sistema de xips que aquest any s’implanta al circuit.

Encara més a prop, el dissabte 9 la Penya Ciclista torna a anar al Mas de Comú a fer neteja, si algú s’anima podeu consultar els seus webs que teniu als enllaços d’interès. Suposo que quedaran a les 8 per anar cap a dalt i tota ajuda serà degudament compensada (els reis passen tots els anys i tot el que féssem ara ja compta per a l’any que ve, així que millor portar-se bé des del principi que si no tornaran a portar carbó com aquest any).

Crec que de moment ja està, si algú té algun dubte o vol afegir alguna cosa, els comentaris estan a la vostra disposició.

Agus.