Primera Etapa per BCN 7/3

El passat diumenge 24/1, Carlos Gabaldà i jo mateix vàrem realitzar la XVI Mitja Marató de Benicàssim, era la primera proba de cara a Barcelona 7/3. Circuit homologat per la RFEA, constava de dues voltes petites de 2,5 Km i dos més de 8 Km, aproximadament. Vam agafar molt bon dia per córrer, núvol, temperatura agradable, tot correcte.

Jo, després de la darrera cursa, havia d’esforçar-me al màxim per mantenir ritme de 4’ / Km, aguanto els 5 primers i sense adonar-me em vaig relaxant, aquest cop no hi havia llebres, fins que me n’adono al 10 que estic sobre 40’ 30 “, i justament a partir del 10 hi havia pujada, decideixo aguantar ritme i intentar fer el que pugui; avui no em veia per grans fites, i així faig la segona volta i acabo 25’ menys que a la mitja de Jesús, però això si, fen marca personal. He de seguir entrenant fort que el temps no para.

Carlos em comenta que es va trobar molt bé les primeres dues voltes petites, que anava a molt bon ritme, a la primera volta gran aguanta bé, encara que teníem una pujada d’un pont sobre el Km 11, és a la segona volta gran quan es va fer enrere, al ser repetició de l’anterior se li fa molt pesada i baixa un pel el ritme, cosa que remunta a l’últim Km que baixa de 4’; encara que havia patit molt, es troba content, ja que també fa marca personal. Classificacions

PG PF Corredor Temps Mitja Equip
1 Javier Medall Juan 1:09:10 0:03:17 EVASION RUNNING
124   Domingo Vidal Soriano 1:27:14 0:04:08 CEU-SUDACTIU
236   Carlos Gabalda Curto 1:34:42 0:04:29 CEU-SUDACTIU

S’acaba la cursa, ens trobem, dutxes, un refresquet i cap a casa.

Ah! això si ja quedem per la segona etapa: Benicarló 7/2, encara que siguin Carnavals. Esperem anar acompanyats per més falduts, no?

CURSA DE BENIFALLET: el proper diumenge 31!!, gran èxit de participació, inscripcions tancades. Esperem una bona cursa dels Sudactius que ens representaran, i a veure si la Cèlia ens prepara una petita crònica i debuta al món del periodisme esportiu amateur.

Nota entrada anterior: es just comentar-vos, que en la meva entrada anterior, dels 10 Km de Castelló es diu per foros que no estaven els 10 Km, que hi havia menys, per tant la meva marca de 10.000 no és correcta. + informació

Mingo