Activitats Febrer

Hola!!! Perdoneu per la baixa activitat, però la pre-temporada ja té aquestes coses i com no fem massa sortides no en podem contar cap.

Per sort això canviarà i a partir de la setmana que ve tenim un munt d’activitats en cartera. Per començar, el diumenge que ve (31) comença el circuit amb la Cursa del Pastisset a Benifallet. De moment hi tenim inscrits a Dani, Albert i a Encarna, a Mingo intentant inscriure’s i pre-inscrits (no se si hi aniran o no) a Sònia, Cèlia i Ramon a la cursa i Alicia, Josep i Javier a la marxa i les inscripcions van a tota marxa (no se si s’han tancat o no, però segur que en queden poques), a vore si s’anima algú més estan tancades, que després mos toca apretar molt per a defensar la posició de l’equip 😉

2009Aquest cap de setmana que ve també teníem previst fer la raquetada popular. Per diverses causes no ho hem pogut preparar i l’hem posposat fins al cap de setmana després dels Carnavals de Vinaròs. Tots els que estigueu interessats comente-ho aquí mateix o al facebook. Hem de fer llista per al primer dimarts de febrer, que farem reunió al local del Centre Excursionista i ja anirem fent la reserva. Tenim pensat anar al refugi de Cap de Rec, entre la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra. És una passada i les excursions previstes són aptes per a tots els públics.

El cap de setmana anterior, tenim programada una esquiada. Són Carnavals a Vinaròs, però com ja sortirem als nostres mos anirem a disfrassar a la neu. Per apuntar-vos seguim el mateix procediment; un comentari aquí o al facebook. Encara no sabem el lloc, el decidirem un cop sapiguem la gent, podeu fer propostes.

Per acabar, el cap de setmana de Carnavals d’Ulldecona estarem a la barra juntament amb AMICS, ens veurem per allí. Aprofiteu-los que després toca començar la temporada en ganes.