Llicències federatives 2010

Molt bon dia senyores i senyors, finalment ja s’han publicat els preus de les diferents modalitats de llicències federatives per al proper any. Per tal d’agilitzar el funcionament i poder disposar de la llicència el més aviat possible, aquest any el Centre Excursionista Ulldecona canviem la forma de demanar-les.
Tothom que estigue interessat pot veure el quadre de cobertures al següent arxiu o visitar la següent web on es pot accedir a tota la informació. A tall d’exemple, jo em demanaré la modalitat D sense habilitar, ja que inclou assegurança d’esquí i raids i no l’habilito perquè no tinc pensat participar en competicions exclusives FEDME i no m’interessen la resta d’avantatges addicionals. Tot i això, amb la llicència C és suficient per poder participar en curses de muntanya, fer BTT, barrancs, escalada, etc.

Una vegada sabeu quina modalitat voleu, a part de que heu de ser socis o sòcies del Centre Excursionista, heu d’ingressar l’import de la modalitat al següent número de compte: 2100-0109-05-0200155528, fent constar el vostre nom i cognoms i la modalitat de llicència que voleu (per comprovar-ho). Doneu-vos pressa que com més aviat les demanem més aviat les tindrem.

Avantatges llicència
Avantatges llicència

Salut!!