Feliç 2010

Gràcies a l’insistència de Mingo i a la gran feina que ha fet, finalment us podem presentar el resum gràfic de l’any que ens deixa. Mirant les fotografies i recordant tots els moments que hi apareixen te n’adones del gran que ha estat aquest any. En un moment en que sembla que tot són desgràcies i tot va malament, reveure i reviure aquests moments et fan sentir molt millor i t’ajuden a encarar amb totes les ganes del mon el 2010.

Espero que us agrade tant com a mi, confio en no haver-nos deixat res ni ningú, encara que si falta algú ens envieu un correu o feu un comentari i ho arreglarem.

Aprofito per recordar-vos que qui vulgue la llicència per aquest 2010 podeu llegir les instruccions al post que vam fer al respecte i anar com més aviat millor a fer un ingrés. També vull dir-vos que estem preparant de forma individual un resum personal de l’any. Cadascú pot preparar-se un mosaic, un set d’imatges o el que li vaigue bé amb tot allò que ha fet aquest any. Tal i com ho tinguem ho anirem publicant. Animeu-vos que serà molt xulo també.

Per últim, només queda demanar que el 2010 sigue millor que el 2009, que la salut ens acompanye, que puguem seguir disfrutant amb els nostres i que l’any que ve puguem fer un resum encara millor que aquest.

Salut i una abraçada a tots (i feu bondat aquesta nit!! (o no))!!!!!

Agus.