Bon Nadal!!

Hehehe, us pensàveu que per Nadal fèiem festa?? Doncs no, el primer és el primer i toca fer un petit apunt amb informació d’interès.

En primer lloc, hem de felicitar als 4 valents que el diumenge 20 van anar a Castelló a córrer la Tombatossals. Per tercer any vam tenir participació en l’última cursa de muntanya de la temporada (que sapiguem). Van anar-hi Dani, Lluc, Climent i Pedro i van aconseguir els següents temps:

  • Lluc Maresma                                       1:59:55
  • Pedro Raga                                            2:08:45
  • Dani Queralt “Base”                             2:53:12
  • Climent Ferre                                       2:55:41

Molt bons temps per a una cursa on participa l’èlit del País Valencià i amb moltíssima participació.

El segon punt sobre el que volem incidir és en les llicències de l’any que ve. Repasse-vos tots l’apunt anterior i si voleu la llicència aneu a fer l’ingrés. L’hem de fer tots, inclosos els que ja tenim llicència de l’any passat i hem de fer-ho ràpid per poder-les demanar ja.

Per últim, si entre tanta festa, menjar i beure teniu ganes de fer una “mica” de cames, el diumenge 27 els companys de la Sénia crec que volen fer una sortida d’entrenament per la ruta de la seua cursa, que aquest any serà una marató. Intentaré buscar l’hora que han quedat i el lloc, que ho acabo de mirar però no ho trobo. Si algú s’anima que pose un comentari i farem cotxe. De moment Mingo i jo sembla que estem en ganes.

Agus